tisdag 21 november 2017

NY FOUNDATION FRÅN LUMENE TESTAS - NATURAL GLOW FOUNDATION

Under Daisy Beauty resan till Rom så fick vi prover med oss av Lumenes nya foundation, Natural Glow som ska ge en mer dewy finnish på huden hemfört med deras Blurr foundation. Denna ger lätt till medium täckning på huden.


En ny borste lanseras även med denna nya foundation som ni ser här på bilden.


Denna foundation oxiderar en aning på huden och man ska därför hellre ta en nyans ljusare än vad man tror då den blir mörkare på huden när den torkat.


Jag mixar nummer 3 och 4 och får då min perfekta foundation. Jag gillar denna foundation som ger mycket lyster men tyvärr räcker inte täckningen på denna för mig. Jag gillar mer mellan till full täckning med en naturlig finnish. Denna är mer anpassad för en yngre hy i mitt tycke.


Har ni testat Lumenes foundarions, vilken är eran favorit?

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER