söndag 19 november 2017

SÖNDAGSMASKEN - NATURA BISSÉ

När jag var på Aktiv Hudvård och köpte in min framtida hudvårdsrutin med Natura Bissé produkter så fick jag en necessär med dessa tre olika masker från Natura Bissé (i större provstorlek på 30 ml). De kom i denna fina necessär inkl ett fluffigt hårband :-) Deras fullstorlek ligger på 75 ml.


Maskerna är LJUVLIGA! Jag applicerar dessa olika dagar i veckan och jag har försökt få in åtminstone två tillfällen i veckan när jag lägger mask. Det gör en enorm skillnad på huden.

Mask nummer 1: Stabilizing Cleansing Mask är både effektiv som rengöring och som mask med en matt finish. Används dagligen, tar bort orenheter och rester av makeup medan den tömmer täppta porer och ger en mjuk och ren hud.
För vem? Alla hudtyper utom den mest känsliga.

Egenskaper: Masken är det perfekta verktyget för att försiktigt polera huden och kontrollera överflödig olja. Huden får ett fräscht, ljust och satinlikt utseende.- Icke-akneframkallande rengöring och mask i ett.- Rengör huden och tar bort fläckar, förhindrar tilltäppta porer.- Tar försiktigt och effektivt bort makeup, orenheter på hudytan och drar ihop porer.- Huden känns lenare och mjukare.- Exfolierande effekt som tar bort döda hudceller och orenheter.- Huden återfår sin lyster.- Ger huden ett matt utseende.

Mask nummer 2, Essential Shock Intense Mask: som förbättrar hudstrukturen. Den är djupt återfuktande och förstärker hudens skydd. Förbättrar hudtonen samt vitalitéten i huden.
För vem? Passar Mogen hud (normal, kombinerad, torr till mycket torr hud).

Egenskaper: Revitaliserar mogen hud. Förbättrar elasticiteten i huden.
Mask nummer 3: C+C Vitamin Souffle Mask, ger en omedelbar antioxidant effekt i ljuvlig sufflé konsistens. Ger en intensiv fuktbehandling och förbättrar märkbart hudens elasticitet. Reparerar skador som orsakade av fria radikaler. Stimulerar kollagen syntesen och stärker huden.
För vem? Ansiktsmask som passar alla hudtyper.

Egenskaper: Ger en lätt uppljusande effekt på mörka pigmentfläckar. Återskapar hudens mjukhet, vitalitét och lyster. Idealisk före och efter sommaren för att förebygga och reparera. Idealisk för stressad, oelastisk hud, uttorkad och och solskadad hud. 


Min absoluta favirtmask är: C+C Vitamin Souffle mask. Den både doftar ljuvligt och har väldigt fin effekt på min hy, så definitivt en storfavorit.

Brukar ni lägga söndagsmask? Vilken är eran favoritmask?
Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Jag har varit nyfiken på det märket länge men ännu inte testat det. Jag brukar göra ansiktsbehandlingar på söndagar. Just nu använder jag mest masker från Peter Thomas Roth.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Liselotte, Roligt att höra att även du fått upp ögonen för detta för mig nya märke. Jag har ju testat det mesta men detta märke har verkligen imponerat på mig och därmed gick jag all-in och investerade i min nya hudvårdsrutin. Jag hoppas se dramatiska resultat efter en månad och det ska bli väldigt spännande att se om investeringen slår väl ut. Det jag redan märker är att min hy är slätare, har mera lyster, har mindre röda partier och knappt några kvisslor längre. Kvalitén på min hy har definitivt blivit bättre på kort tid, jag har endast använt produkterna i två-tre veckor, så det imponerar stort. Tidigare märken jag testat har definitivt tagit längre tid att upptäcka någon större förändring på huden. Om du kan börja med att testa en av deras masker och kanske ett av deras julkit (så prisvärt). Ögonkrämen i Diamond serien är sjukt effektiv om man vill ha en bra ögonkräm som hjälper mot rynkor och puffiga ögon. KRAM!!

      Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER