lördag 25 november 2017

ATT HA VARIT PÅ PARFYMJAKT I ROM

På Daisy Beauty resan till Rom fick jag tillfälle att upptäcka några fantastiska parfymbutiker tack vare tips från mina medresenärer :-) Jag som ÄLSKAR parfymer blev eld och lågor när jag upptäckte dessa två butiker som hade några helt fantastiska nischdofter som jag aldrig skulle ha hittat annars.


Mitt första stopp var den lilla butiken Cherry nära hotellet där utbudet var litet men naggande god :-)
Där fanns endast små nischdofter med de mest fantastiska namn och ännu mer fantastiska dofter. Jag hade svårt att välja, föll för två stycken dofter där men när priset ligger på 1.000 lappen och högre kan man inte slå till på allt man gillar, inte ens jag :-)


Den här svarta, fantastiska flaskan med en silverspindel på köpte jag in. Magisk doft!


Denna doft från Diane Pernet, Love Affair (en känd fransk fashionista som börjat tillverka dofter) är det mest annorlunda jag testat och jag älskar den, Turkiska rosor blandas med Vetiver och mossa. Romantisk och samtidigt mörk och mystisk :-)


Denne herre här äger den äldsta parfymbutiken i Rom och hade ett av de största utbuden av parfymer jag någonsin har sett, Bertozzini, ett familjeföretag som gått i arv i generationer.


Ojojoj, här hittade jag TVÅ stycken parfymer som jag är löjligt lycklig över :-)
En gammal goding: Escape från Calvin Klein som inte längre tillverkas (äkta parfym) som är min favoritparfym genom tiderna och som jag sörjt att den slutat tillverkas sen ett par år tillbaka.
Den var i perfekt skick och doftar precis som den ska :-)Lorenzo Villoresi, Iperborea. Toppnoterna i denna är bland annat: Tangerin, Cyklamen, Liljekonvalj, Persika, aplesin, gröna noter. Mellannoter: Liljekonvalj, Vita blommor, mimosa och magnolia. Basnoterna är Musk, Trä, Vita noter och Jasmin.


Jag som älskar vita blommor och liljekonvalj ÄLSKAR denna friska men ändå tunga doft, kvinnlig och spännande. Är så nöjd med mina köp men ångrar att jag inte slog till på en annan doft som jag nu inte kan hitta här hemma....

Hoppas ni haft en fin vecka.

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER