fredag 24 november 2017

INGLOT - ETT NYTT MAKEUPMÄRKE FÖR MIG

Jag hörde om detta märke första gången hos Linda Hallberg och sedan när jag stötte ihop med det igen på Mall of Scandinavia var jag tvungen att testa några av produkterna. De ligger i en mellanprisklass och är kända för sin höga kvalité hos professionella make-up artister.

INGLOT Cosmetics grundades för över 30 år sedan i den lilla staden Przemyśl i Polen och är idag en av stor tillverkare av färgkosmetika. Jag gick all-in och slog till på alla möjliga produkter, allt från bas till puder och skuggor :-)
Foundation och concealer är bra men inget man behöver hoppa jämfota över. Mellantäckning och ok hållbarhet för 200 kronor.Jo, jag fotade detta i fredags när jag firade en lyckad affär på jobbet :-)


Jag slog till på foundation, concealer samt på ögonskuggor och två rouge som man kan ha i vilken Z-palett man vill :-)


Här ser ni färgerna jag slog till på. Jag är väldigt imponerad över pigmenten och hållbarheten på dessa produkter.


Jag har använt skuggorna och rouge sen de inhandlades och faktiskt fått komplimanger för mina ögon sen jag började använda dessa, bara det liksom ;-)Jag skulle säga att ska man testa något från märket så är det pigmenten och ögonskuggor/rouge.
Inte lika prisvärda som Kiko Milano men helt klart väldigt fina och av riktigt bra kvalité.


Swatches av mina skuggor :-)
Har ni testat Inglot? Gillar ni märket?

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER