söndag 5 november 2017

FANTASTISKT NYTT BUDGETMÄRKET - KIKO MILANO

Under resan till Rom med Daisy Beauty fick jag tips om ett för mig nytt budgetmärke, KIKO Milano som tydligen skulle ha fantastiskt bra produkter till en billig peng. Så fort jag fick tillfälle gav jag mig ut på jakt efter detta märke och fann en liten butik till slut. 


I Rom inhandlades den röda spetsiga läppennan och flytande läppfärg (som ser ut som nagellack i flaskan). Den mer futuristiska behållaren och den guldiga läppennan är inköpta härhemma på Mall of Scandinavia, tydligen den enda platsen i Sverige (vad jag vet) där man kan inhandla detta märke just nu.


Produkterna håller extremt hög kvalité och är otroligt prisvärda samtidigt. Läppennorna går på ca 70-90 kronor och läppfärgerna ca 100 kronor styck.


Den guldiga läppennan är vattenfast så när den väl torkat sitter den som berget liksom den flytande matta läppfärgen. Färgen är behaglig på läpparna, sitter väldigt bra på och är den perfekta röda nyansen till mina läppar. Jag älskar ALLT med denna.Denna är en special edition kollektion och färgen är djupare, sitter lite sämre än föregående färg men är så otroligt elegant förpackad. Penna är inte vattenfast men den är så vacker och färgen glider enkelt på läpparna, hade den varit vattenfast hade den varit min nya HG röda läppenna.


Här ser ni swatches av båda brevis varandra, den närmast till höger av Asian Touch Matte Liquid Lipstick och lip pen.

Några andra produkter som golvat mig är Kikos foundation. SÅ BRA foundation till det priset!
Deras CC Cream Cushion är verkligen perfekt till mig, täcker bra (medel), har högt solskydd (spf 25) är halvmatt, håller hela dagen och är perfekt att ha med i handväskan. Kostar 150 kronor och är därmed ett FYND.
Den andra foundation är en limited edition foundation som tyvärr var slut på MOS men som jag fick tag i Rom. Den har betydligt med täckning och den medföljande borsten är faktiskt riktig bra. Har för mig att denna kosta mer kring 300 kronor men tilsammans med borsten är den fortfarande är riktigt fynd :-)


Har ni provat Kiko? Deras mascaror är helt fantastiska och kräver ett eget inlägg som kommer i veckan. Jag är så imponerad av detta lilla budgetmärke med den fina produkterna. Blir ni nyfikna?
Har köpt på mig massor nu när jag var på MOS i helgen och lovar portionera ut lite inlägg under kommande vecka :-)
Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM!


2 kommentarer:

 1. Ser fram emot kommande recensioner, kollade lite på deras hemsida där fanns en hel del snygga ögonskuggor. My craving at the moment. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej M, ja, deras ögonskuggor verkar bra men har fokuserat mest på bas, mascara och läppar :-) Vissa av deras otroligt prisvärda ögonskuggor använder jag som highlighters, så fina är dem :-)
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER