fredag 3 november 2017

ERDEM X H&M KOLLEKTIONEN - WOW

Igår släpptes Erdem X H&M kollektionen, en kollektion jag var lite ljummen inför först, trodde passformen kanske inte skulle vara klockren men ACK så FEL jag hade. Erdem är kanske inte den mest kände designer men definitivt en ny stjärna på designer kartan och för egen del föll jag som en fura för plaggen jag testade idag. Plaggen är något dyrare än tidigare Designer samarbeten men kvalitén och passformen är också outstanding. Jag slog verkligen till på alla de plagg som jag provade och hade turen att hitta många i min storlek inklusive ett par skor och örhängen :-) Det blev dyrt men dessa plagg och saker kommer alltid att finnas kvar i min garderob, de är klassiska och tidlösa :-)Den här klänningen är ett mästerverk, på riktigt. Helt sagolik med sitt tunga fall, djupa fickor, vackert tyg och ljuvlig passform. Denna följde med hem :-)
Priset 2.000 kronorBaz Luhrmann har gjort denna minifilm av kollektionen, så vackert gjort....man blir ju kär i hela miljön och alla plaggen :-)


Japp, skorna i storlek 38 lyckades jag få tag i och de stannar för alltid. SÅ fina och skön passform.
Prist 1.800 kronor


Denna ljuvliga silkesklänning blir perfekt på sommaren och skärningen på denna är makalös, jag blev 5 kilo tunnare och mina kurvor kom ändå fram med denna på.Denna klänning ville jag verkligen få tag i men tyvärr fanns den ingenstans att hitta....


Jag fick tag i en svart spetsblus också och strassörhängen i blått (att matcha ihop med klänningen). I helgen ska jag försöka få ihop lite outfitbilder på mina inköp från Erdem X H&M kollektionen.
Fick ni tag på något, gillade ni kollektionen?

Vi ses i helgen, ha en härlig fredag!

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Så vackra plagg.
  Tyvärr var det lite knepigt komma in på H&M från Thailand.
  Fick dock tag på de fina örhängena i blått.
  Grattis till dina fina plagg.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jag beställde örhängena i vitt, den svarta klänningen ovan med långa ärmar, en klänning med svart botten och blå blommor och så en vit blus. Jag tycker sällan kläder från H&M brukar passa mig så jag har inte någon större förhoppning vad gäller dessa heller men är glad för att jag lyckades beställa i alla fall.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER