söndag 12 november 2017

UNIVERSKIN - SKRÄDDARSYDD HUDVÅRD

I veckan var jag på en pressvisning som jag varit nyfiken på länge. Det lät extremt intressant med att få skräddarsydd hudvård som endast ska kunna beställas via legitimerade läkare eller sköterskor. Det ger en väldigt smal distribution men kanske behöver det vara så även om jag inte riktigt köper det med tanke på hur min konsultation gick till och hur snabbt det gick att blanda ihop min formula.....no rocket science really. Grundaren Harry, en fransman, var också med och presenterade produkterna och berättade om bakgrunden, forskningen bakom, etc.


Universkin är ett franskt farmaceutisk företag som grundades 2006 och ligger i Nice. 
Tanken är att blanda olika substanser i ett grundserum som består av ekologisk camelinaolja , Biometriaks peptider samt hyaluronsyra.


Här ser ni vilka delar som mixades ihop i mitt serum efter att ha fyllt i en tre sidor lång blankett och pratat 5 minuter med en auktoriserad "blandare". Ingredienserna i min blandning är Kojique, Niacinamide och Isoflavones, dvs ingredienser som ska bekämpa mina pigmenteringar och min begynnande slappa hy :-) Detta är ett nattserum, vilket syns på flaskan.
Jag har testat den i ca 3 nätter så kan inte uttala mig om resultatet än men en sak jag reagerat på är doften som inte är den mest trevliga, som tur är försvinner den relativt fort.


Jag gillar grundtanken med detta serum men gillar inte det elitistiska synsättet att distribuera det på, det är relativt dyrt och kommer att bli svårt att få tag i. Detta är inget för flertalet kvinnor utan för några få. Dessutom gillade jag inte grundarens approach då han hade en nonchalant inställning till de närvarande och de frågor som ställdes. Härskarteknik när det är som värst var det som grundaren Harry visade upp på pressmötet. Distributören Kraft gjorde sitt bästa för att släta över det värsta och lyckades till viss del som tur var men känslan som infann sig var inte helt trevlig.
Jag tänker dock inte låta  en person grumla min bedömning utan kommer att prova serumet med ett öppet sinne och se om den ger de fina effekterna som det pratades om på mötet.


Jag ser fram emot att prova serumet som har en kort hållbarhet. Serumet innehållet inga konserveringsmedel så den håller endast 8 veckor. Jag hoppas den ska hinna visa upp resultat inom dessa 8 veckor. Jag är skeptisk men hoppas på det bästa. Hitintills har jag testat Natura Bissé som visar upp resultat även om jag endast använt produkterna i 2 veckor så serumet kommer att jämföras mot detta högeffektiva märke.


Blir ni nyfikna på denna nya serie? Serumet kostar ca 700 kr och varje "ampull/kapsel" kostar ca 275 kr/st.
Serumen kommer att gå på mellan 1.000 - 1.800 kronor/per serum beroende på antalet ampuller/kapslar som man använder i grundserumet.

Hoppas ni har haft en fin helg!

KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Jag blev nyfiken men det stannar vid det- är inte intresserad av att gynna en person som verkar så otrevlig! Tack för att du är så ärlig och inte är "köpt". Det är just av den anledningen jag fortsätter att följa din blogg och lita på det du skriver. / Linda

    SvaraRadera
  2. Hej Linda, Tack för din kommentar. Jag kommer att testa detta och om resultatet är lika imponerande som grundarens påstående så kan det vara värt att testa trots hans lite svåra, franska personlighet :-) produkterna ska ju inte bli lidande pga av en persons personlighet (han kanske hade haft en tuff dag, man vet ju aldrig hela bakgrunden). Jag är dock aldrig köpt, jag skriver ALLTID vad jag tycker, finns inget incitament att "ljuga" för min läsare, då riskerar man bara sin egen trovärdighet :-)
    KRAM!!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER