fredag 18 november 2011

ATT ÄNTLIGEN HA HELG OCH LITE MER VERSACE (DOCK INTE FRÅN H&M)

Är så slut som man bara kan vara, slut så inget är roligt, inget inspirerar, inget skänker lugn....jo, tack jag vet att det är stora varningstecknet. Men just nu finns det inget alternativ, mitt i småbarnsåren, mitt i karriär som ger mig möjlighet att erbjuda mina barn ett bättre liv än jag själv hade, mitt i livet och funderar över de stora frågorna. Men jag tänkte ändå försöka bjuda på lite inspiration idag. Med anledning av Versaces samarbete med H&M så har jag rotat fram de äkta Versace sakerna som finns här. En vacker väska och ett underbart skärp. Mixa detta med ett prisvärt plagg (Faye Dress) från PROVRUMMET och man får en snygg och unik outfit. Älskat att mixa budget med lyx.
Vackert äkta Versace skärp till fina Faye Dress från Provrummet.

Fint armband från Stylesnob (finns hos Creative Lounge)

Vintage väska från Versace inköpt av maken för flera år sedan i NY
Iögonfallande utan att vara pompöst och vulgärt. Älskar denna och använder den enbart vid speciella tillfällen.
Hoppas ni har en fin fredagkväll! Nu ska det bli fredagsmys med maken framför TV:n så snart prinsessorna somnat ;-D
Kram!!

10 kommentarer:

 1. Otroligt stiligt!

  Du ger ju dina flickor en otrolig barndom bara genom att va deras mamma. Det är bara det dom behöver för att va lyckliga!

  Ta hand om dig fina du!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Å vännen, du måste ta hand om dig. Du är den bästa mamman för dina barn bara genom att vara du. Hälsa och familj måste alltid få komma före karriär . Den insikten börjar jag själv komma till och jag hoppas du kan göra det oxå. Ta hand om dig och slit inte ut dig. Det är inte värt det... Många kramar/Vivvi

  SvaraRadera
 3. Snygg och stilren outfit. Som vanligt top Notch skulle jag ju säga också...:-)

  Kram igen och trevlig helg fina
  / Vivvi

  SvaraRadera
 4. Åh hoppas du får lite lugn och hämtar kraft nu. Jag har själv skrivit lite om tid hos mig nyss, ett fantastisk insikt från Bodil Jönsson om begreppet tid (du kan se det hos mig). Tid, kärlek och närvaro kan jag lova är det enda som våra barn bryr sig om, även om omvärlden kan lura oss tro att det är annat. När man som minst tror att det finns alternativ så finns de närmare än man tror. kram Milla

  SvaraRadera
 5. VIlken knäpp kommentar av en (förstås!) Anonym. Snacka om tillbaka till 50-talet eller nåt. Du har helt FEL om vad om bra mamma är!

  SvaraRadera
 6. Hej Milla: inte värt att ens besvara.;-D
  Så låter det på folk som inte har någon aning om vilken livssituation man har eller vilket jobb. Hade aldrig kunnat gå ner i tid på det jobbet jag har, hade gjort samma arbete men bara fått 75% av min lön. Att sluta och börja på något helt annat med min utbildning är i stort sätt att kasta bort år av studielån, hårt arbete och framförallt av livssituation. Flytta från hem och hus, flytta på barnen, bejaka mig själv men låta mina barn lida för det? Ne, tror inte det. Jag har ingen man som försöjer mig, har jag inget jobb eller mindre kvalificerat arbete får det direkta återverkningar i verkliga livet, inte bara mindre inköp av kläder. Jag önskar jag hade en annan livssituation med facit i hand, men nu får jag helt enkelt bita ihop och se hur länge det håller.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej jag vill jätte gärna köpa din röda siden klänning från Hm. Hör av dig till mig! På min blogg eller hotmail angiecopuryan@gmail.com
  MVH
  angelica

  SvaraRadera
 8. läckert... du är alltid så tjusig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Jag har en liten fråga - och OBS jag är inte spydig, men undrar eftersom jag helt enkelt inte hänger med. Du har massor med handväskor, och det ser jag på nätet många andra som också har. Byter ni handväska ofta? Själv är jag en tristputte och köper en väska och har den tills jag tröttnar på den och sedan köper jag en ny efter ett par år. Ska jag på fest har jag en festväska, men den är också gammal och återanvänds från fest till fest. Jag tycker det verkar jobbigt att hålla på att flytta alla saker mellan väskorna och jag tycker en sån där "extra innerväska" också verkar jobbig och tror inte jag skulle fixa en sådan. Kan du inte någon gång berätta hur du gör med dina väskor. Inte bara att du byter utan hur gör du när du byter och hur ofta byter du väska egentligen?
  - Undrar Maja med bara en väska.

  SvaraRadera
 10. Hej Maja: Ingen fara, förstår att du undrar ;-D Jag byter väska kanske 1-2 gånger i månaden och jag är inte ett dugg praktisk när det gäller bytet, jag brukar göra detta kvällen innan och det är ganska bra för då får jag chans att rensa min gamla väska från skräp och onödiga prylar som jag då inte tar med i den nya väskan. Tror inte heller på de där "inneväskorna" då alla mina väskor har olika mått. Genom att byta ofta sliter jag inte på mina väskor och de blir fina accessoarer som ändrar hela min outfit. Kan varmt rekommendera att du åtminstone har 2-3 olika väskor som du kan växla mellan.
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER