onsdag 9 november 2011

EN GAMMAL ODD MOLLY GODING.....TARADIDDLE DRESS

Denna vackra sötnos sålde jag för ett tag sedan och jag ångrade det nästan i samma sekund som jag fått sålt den. Min var dock aningen för stor så det var OK ändå kändes det som. Denna nya vackra Taradiddle dress är samma storlek på ryggen som min andra i powder, dvs storlek 3 men denna är betydligt mindre och smalare i storlek. Denna är mer som en liten storlek 2 så det är perfekt! Hittade den på Tradera och är så nöjd.
Odd Molly när det är som bäst!

Idag fick jag ett annat lyxigt paket som jag ska testa ikväll och jag återkommer imorgon ;-D
Nu är det Dr Grey som gäller ;-D
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. I just received Taradiddle in Royal that I purchased on ebay. I am so happy that I could squeal with joy:)
  I totally understand your happiness.
  Enjoy!!!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 2. Den är så fin - vilken tur att du hittade den igen :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Här sitter jag och nickar, håller helt med dig :-) Har denna klänning i tre färger, ej den beiga, och älskar dem. Kommer aldrig att säljas. Mina är i stl 4 och jag är så glad att de fortfarande känns ok i storlek så jag slipper börja jaga...

  Vad fint det är med den röda underklänningen!!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Den är verkligen en av OMs finaste klänningar ever. Jag har två men båda har spruckit i tyget runt broderierna på nåt ställe så den känns gansa skör..

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag hittade till din blogg genom att googla unika läsare. Jag har en liten fråga: Jag finns också på blogspot men i min statistik kan jag bara se antal sifvisningar och inte unika besökare. Vad använder du dig av för mätare? Fin blogg, Hej

  SvaraRadera
 6. Hej, har du bestämt om du skall behålla dina merino heather leggings eller sälja dem? :)

  Lena

  SvaraRadera
 7. Vad är det för linne du har under? Riktigt snyggt så tipsa gärna oss andra med en taradiddle ;)

  SvaraRadera
 8. Hej Anonym:det är en gammal Chrysalis Minigown i rouge som inte längre tillverkas, kan kanske hittas på Tradera.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 9. Jäklar vad snygg den där klänningen är. Verkligen wow-känsla när man ser den. Hoppas du får en fin fredag! :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER