måndag 14 november 2011

LEDSEN FÅR SLÄNGA IN MITT INLÄGG IGEN.....

Nope, ingen tur med Blogpress för min del. Det verkar vara en bugg som inte funkar med med iOS5 systemet på min iPad och bilderna blev väldigt korniga.....AAARGH! Dessutom länkade den till mitt personliga album på Picasa....inte bra. Här kommer dagens IGEN, ledsen men det var tvungen att tas bort inklusive alla kommentarer, inget illa menat mot de som kommenterat men jag har ingen lust att visa upp alla mina Picasa-bilder för omvärlden. Så än en gång Odd Mollys vackra klänning Bakers Cross dress tillsammans med svart kavaj på jobbet.
Hatar när tekniken inte funkar.....kan någon inte tipsa mig hur man får denna att funka på en iPad....någon som vet? Har avinstallerat och installerat den på nytt. 
Ha nu en fortsatt bra kväll...nu är det sängdags.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Du bär upp denna vackra klänning på ett fantastiskt fint sätt, snyggt med en striktare kavaj till.

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Jag har försökt!! MEN gett upp :-( Bloggpress verkar ha stora problem med iPhone och iPads nya OS. Står på apstore att de jobbar på en uppdatering...tills dess bloggar jag endast via datorn. MacBook kan man lita på :-)

  KRAM till dig

  SvaraRadera
 3. Å vackra fina! Klänningen är underbar! Kan inte tipsa dig om Bloggpress, men däremot så kan du välja om det är bara du själv som kan se dina bilder på Picasa så ingen annan kommer åt dina bilder;)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 4. Har sett en massa har problem med bloggpress, så det är nog säkert nya OS. Vi laddade ned en patch till den, batteriet tog ju slit på en gång med nya OSet men nu vekrar det funka normalt igen. Själv använder jag aldrig Ipaden till att blogga, knappt att skriva alls på. Jag är en typisk fingersättare på pc och skriver alldeles för fort, så ipaden gör mig galen på det viset...

  SvaraRadera
 5. Vad snygg du är i din Bakers Cross. Den klänningen är som gjord för dig....:-)

  Jag är urdålig på att blogga i mobilen men har dock laddat ner Blogger-appen. Fast bara på Android, vet inte om den finns för Apple men testa...

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER