onsdag 2 november 2011

MIN VACKRA VÄSKA FRÅN CAMPOMAGGI

Dessa väskor har jag gillat under en lång period. Gillar den grova, slitna, rejäla looken på dessa. Riktigt hantverk som syns och känns till OK priser. Min vackra har inhandlats från Charlotte Göteborg då de för ett tag sedan hade ett specialerbjudande. Har många fina märkes/designer väskor från LV, Gucci, Marc Jacobs, Versace, Mulberry, etc. Just det lite grova, mera vardagssnygga i Campomaggi tilltalar mig och det är roligt att ha lite variation i garderoben.Måste även erkänna att just denna färgglada kofta Lovely Knit Multi i dark royal (Odd Molly) gör mig glad, riktigt humörhöjande nu när mörkret och kylan börjat ta över.
En riktig sadelväska ;-D YiiiiHaa......just denna modell är inte särskilt tung heller. Perfekt vardagsväska!


Det blev mycket bilder men jag hoppas ni gillar detaljbilderna och detaljerna som oftast inte syns om man ska handla något på nätet.
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Jättesnygg! Jag köpte också mig en Campomaggi i somras och jag älskar den. Lite tung, men slitstark och den lär hålla resten av livet. Grattis till bra köp! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej, verkligen jättefin väska, gillar också den lite slitna looken. Ja man blir verkligen glad av din lovely knit i de undebara färgerna. Fick beställt iallafall på countrydreams igår kahlo tunic i stl 2 o avoriaz tunic i stl 3 (vet inte hur den är istl???) men hoppas något passar!! Mvh Theresa

  SvaraRadera
 3. My Gosh - vad har kvinnor i sina enorma väskor!?! Jag som bara går ut med plånbok, mobil och ett läppstift i mina väska skulle klara mig med denna som handbagage på flyget :=) Men SNYGG var den!! kram Milla

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också den var väldigt stor. Snygg, men när den är så stor så ser det mer ut som en skolväska än en handväska. Men håller med om att lädret har en fin finish. - Maja

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER