söndag 20 november 2011

LUSSEKATTER OCH DAGENS ANDRA OUTFIT

Jag lovade ju bilder på årets första lussekatter.....så här har ni dem. Jag har en familj som är HELT TOKIG i lussekatter, det börjar tjatas om dessa redan i början av juli ;-D Prinsessorna var med och bakade och vi hade underbart roligt i köket alla tre och som vi skrattade. Sen har jag börjat gå igenom mina röda plagg för att se vad som ska tas fram nu när 1:a advent börjar närma sig med stormsteg.
Visst blev de fina? Dessutom är de supergoda ;-D
Odd Molly outfit No2: Canna Cardi, Lilvingloving och Dolce skirt i lite powder.
Den glittriga metalltråden i koftan matchar paljetterna i klänningen perfekt ;-D

Jag älskar Julen och det ger mig även en bra ursäkt att klä mig i rött som är min favoritfärg. Tyvärr brukar julens mys och pussel alltid störas av att det brukar vara en ytterst intensiv tid på jobbet. Denna jul blir det minimal ledighet och bara det gör att jag blir på dåligt humör direkt. Jag älskar att pyssla, baka, förberedda och gotta mig i julen. Hur är det med er, gillar ni julen?
Ha nu en fortsatt fin söndag så ses vi förhoppningsvis nästa vecka.
KRAM!! 

6 kommentarer:

 1. Oj, jag kan känna doften genom skärmen...mmm....

  Din outfit är jättefin med allt det röda. Mumtrar upp tror jag.

  Kramar och hoppas ni njuter av de goda bullarna!

  SvaraRadera
 2. Åh så gott och så härliga färger på era kläder, jättefint kram

  SvaraRadera
 3. Mums!!! Grannarna bakade tidigare i veckan och bjöd oss på årets första lussebulle. Den är nästan bäst! Och just att baka är ett så kul sätt att umgås med barnen tycker jag. Lussebullar är ju så mycket enklare än pepparkakor också. Dom blir ju alltid goda!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Fina lussebullar och fina tjejer som skymtar på bilderna inklusive mamman. Härligt julig combo, snyggt med röda färger.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag älskar julen och vill helst klä mig i rött varje dag!! Skrattade gott att även du börjat titta efter rött i garderoben, vi planeringsmänniskor ;-)

  Mums vad gott med lussekatter. Jag kan kontra med att vi bakade pepparkakor för 14 dagar sedan. Tjejerna tyckte det var hög tid då. Gisst om vi hinner göra det fler gånger under december...JA många!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Jag är oerhört ambivalent till julen. Är ingen pysselmänniska alls. Gillar att baka, men vi äter aldrig upp det vi bakar. Jag kan säga att vi verkligen ÅT saffransbullar i juli, hittade 2 påsar i frysen jag normalt brukar få kasta bort... Jag avskyr verkligen hela den officiella förväntansjulen. Vår egen är ganska kravlös och inte frossig, så det är inte den i sig jag ogillar. Vi har slutat med julklappar till vuxna för längesen. I år blir julen lite speciell då min julälskande dotter kommer hem från sitt år i USA till Lucia, och sen kommer hennes amerikanska pojkvän två dagar före julafton. Så det får bli lite extra svensk julfokus i år, men helgdagarna är ju verkligen jättefå! kram Milla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER