måndag 21 november 2011

TÅLAMOD BETALAR SIG I LÄNGDEN ;-D

Tänkte bara visa vilka plagg jag nu lyckats hitta.....från Versace for H&M. Jag har jag fått tag i tre av mina önskeplagg genom att bevaka returer i butiker och på nätet. Vet ej om jag kommer att lyckas klämma in mig i den svarta skinnklänningen som jag beställt i storlek 40 men jag håller tummarna för klänningen tillsammans med en snygg svart kavaj eller bolero, svarta strumpbyxor och svarta stövlar kommer att vara en given vinnare på julen/nyårs festerna. Skinnjackan vet jag inte än om jag kommer att passa i men just den modellen tror jag kan bli snygg till en annars enkel svart klänning eller till stretchjeans och enkelt vit topp under.
Snygga Skinnklänningen, Skinnjackan och Silverklänningen. Dessa är mina favoriter och perfekta party-klänningar.

Gillar denna tuffa men ändå glamorösa kombo.

Den var definitivt mera glittrig i den ursprungliga "Donatella-versionen" än vad den blev ute i produktion, vilket jag tycker är bra ;-D
Håller nu tummarna för att skinnklänningen ska passa även om jag är skeptisk, behöver alltid gå upp en storlek i en hel del av H&M:s desigersamarbeten. Om någon har en i storlek 42 som ni vill byta till storlek 40 kan ni lämna en kommentar med angivande av eran e-mailadress så kontaktar jag er.
Ha en fortsatt bra måndag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Jag har oxå fått tag på några saker jag spanat efter.
  Armband med blommor, lite större väska, leggings i svart o en kudde.
  Hoppas skinnklänningen passar dig...den är snygg.
  Titti

  SvaraRadera
 2. Skinnklänningen är supersnygg ev lite hög mot halsen fram.Om du beställt jackan och inte vill ha den får du gärna kontakta mig. Hört att man måste gå upp i stl på den, vet ju inte vilken stl du beställt. Väldigt svårt att få tag på dessa varor men efterhand dyker de väl upp på tradera. Tack snälla för provning oxå, jätte kul att se.
  Kram Agneta
  agneta.rudeberg@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Grattis till fina fynd! Hoppas du läser min kommentar även längre tillbaka i bloggen...
  Jag har bara bevakat via webben och där har nog endast de minst populära sakerna funnits kvar. Den större kudden fick jag tag på vilket jag är glad för men jag skulle så gärna vilja ha armbandet som jag vet att du har köpt. Om du ser det i någon butik får du gärna tipsa mig. Det med många kedjor liksom...

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej Linaplina: Visst läser jag dina kommnetarer ;-D Alla ploppar ju upp i min mailbox ;-D Jag hojtar till om jag ser den. Den är dock ganska smal/tajt i modellen så du vet.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER