måndag 7 november 2011

DAGENS KOMBO - HAYSTACK TUNIC I LITE GREY

Jag var en av dem som passade på att klicka hem denna sötnos, Haystack tunic, när den var på 50% REA hos Country Dreams förra veckan (nu finns den till 30% rabatt). Denna har jag spanat på ett tag och just denna färgställning har jag fastnat för och den är PERFEKT! Jag har tagit storlek 2 i denna och den är helt normal i storlek. Under har jag min favoritunderklänning från Odd Molly, Lacie strap dress i svart.
Gillar att man kan ha den som klänning tillsammans med en underklänning som förlänger denna eller som en tunika med jeans.

Superfina detaljer överallt på denna vackra tunika.
(och pssst....missa inte mina plagg som är till SALU just nu.....massor av vackra plagg till riktigt bra priser!)
Har en sjukt hektisk vecka men lovar att vara mer närvarande än under höstlovet.
Ha en fin kväll!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Den fyndade jag också i samma färg fast hos Minzo! Du var supersnygg i din! Jag låg mellan två storlekar i denna och fick gå upp till en trea så den blir lite mindre figurformad på mig. Får hoppas den krymper liiite :) Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER