tisdag 8 november 2011

BÄSTA KÖPEN DENNA HÖST......

Här kommer en liten lista på mina bästa (mest använda köp) under denna höst. En liten mix av PROVRUMMET, Odd Molly och Chill Norway.
Vackra Dimmy Coat från Chill Norway som är den vackraste kappan jag sett på länge. Pefekt höstkappa!

Vackra Fedden Knit jacket som jag använder nästan dagligen istället för kavaj på jobbet.


Snygg även över min ytterst välanvända och supersköna Merino Dress.


Nu när det börjar bli riktigt kallt är denna underbara kappa från Provrummet (Letisha Coat) otroligt användbar och jag har den numera dagligen på mig. Bra prislapp för en så pass fin kappa. In och kika om ni inte redan köp en såg nämligen att det kommit in några stycken i S, M och L. Min är i storlek M och jag tycker den är normal i storlek.

Dessa två prisvärda klänningar även de från Provrummet är också välanvända här hemma. Jag känner mig fin men ändå lagom ledig i dessa.


Här ser ni produktbilden på den i grå/blå.
Jag har ännu inte tröttnat på Odd Molly och jag är säker på att det beror på att jag älskar att blanda Odd Molly med mina andra plagg i garderoben, dvs allt från dyrare märken till H&M, Lindex, Kappahl, etc.
Min garderobsrensning beror endast på platsbrist och för att ha någorlunda gott samvete när jag finansierar mina nyförvärv. Nu har jag handlat vad jag ska för hösten/vintern men jag vet ju att när REA-tiderna nalckas i jul kommer det att finnas nya ha-begär så lika bra att rensa redan nu i preventivt syfte ;-D
Ha en fortsatt fin dag. Vi ses lite senare idag om ni vill.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Jag försöker också rensa inför kommande reaköp och det går ju bra :D Håller nu tummarna för att resten av mina Traderaauktioner går bra!
  Kram söta

  SvaraRadera
 2. Jättemycket fint! Är nyfiken både på jackan och Fedden knit jacket. kram

  SvaraRadera
 3. Mycket bra val. Sååå fint alltihop. Sån där lista ska jag också tänka ut tror jag om det är ok att jag norpar iden :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER