torsdag 17 november 2011

VERSACE FOR H&M

Jag är en sucker för designersamarbeten, ÄLSKAR hela tanken bakom detta koncept: Mer Mode åt Folket!!
Jag Älskar Versaces underbara accessoarer och väskor. Jag har en äkta Versace väska som maken köpt till mig för ett par år sedan och som är ett konstverk. Nu när detta samarbete dök upp bestämde jag mig direkt för att lägga vantarna på vissa saker. Lyckades nästan.....den svarta skinnklänningen/Skinnjackan lyckades jag tyvärr inte få tag i och det grämer jag mig över....men annars är jag ganska nöjd.
Tack vare dessa två armband (olika tider, olika butiker) lyckades jag knipa ett par favoritplagg och fina accessoarer ;-D Känner mig rätt nöjd faktiskt. Jag lovar visa upp dessa ikväll.


Här kan ni se hur det ser ut i påsarna uppfirån ;-D Man kan inte se vad som gömmer sig ;-D Den blå tigerprickiga påsen är en förvaringspåse åt en finfin nyårsklänning ;-D
Vi ses om ni vill senare ikväll!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Kul idé men ruttet geynomförande tycker jag. Den här gången hade de ju i a f begränsningar på hur mycket folk fick köpa men det var ju omöjligt att komma in på siten. Var en enda liten tiny sak som jag ville ha och jag försökte verkligen hela dagen men det gick inte att komma in förrän nu vid tre och då var allt slut i webshoppen...Sen dyker väl allt upp på Tradera till ruskiga priser antar jag

  Kul att se vad dy norpade dock :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Vad synd med skinnklänningen, tror den hade varit supersnygg på dig. Och jackan, som jag också var ute efter men som inte fanns alls här på landsbygden… :o(
  Grattis att du fick tag på något i alla fall. Det fick jag också men inte så mycket. Bara kuddar och ett halsband till mig själv en tröja till maken och 2 sjalar till en vän.
  Ska bli spännande att se vad du fick tag på…
  Och: Jag har mailat dig.
  Hoppas du får en bra kväll. Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad konstigt när jag var inne precis i webshoppen fanns det kvar en massa. Bl a skor i min stl!

  Dock inte riktigt min stil så jag passar. Ska bli väldigt kul att se vad du köpt!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag köpte via hm´s hemisda,versace tightsen,i storlek 38,jag brukar ha storlek 36/38 och jag hörde från dig att dessa var stoora,och bara 36orna som jag såg på bild från dig såg stora ut,därför avbeställde jag dom 38orna,jag vet att jag ej kommer kunna ha dem. Men jag köpte jag amrbandet i guld med skölden. Kommer nästa vecka jag längtar! :) jag undrar om du säljer dina tigts?
  Mejla mig gärna,mickaela05@hotmail.com

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER