tisdag 1 november 2011

FIN KOMBO - PROVRUMMET OCH ODD MOLLY

Idag har jag haft dessa två fina plagg på jobbet. Faye Frill Dress från PROVRUMMET som ni hittar HÄR och sedan den vackra Avoriaz Knit tunic som jag inhandlat hos FOLK men som nu även finns till 20% rabatt hos Country Dreams.
Vackra Buddha-halsbandet från Cloud 69 (som ni hittar hos Nordljus) är en stor favorit och lyser upp min dag. Nu börjar jag förberedda mig för lite ledighet, känner hur kroppen min skriker efter vila och andrum. Vilket otroligt intensivt liv man lever som småbarnsförälder, jag har alltid jobbat mycket men att få ihop barn, familj och ett intensivt och roligt jobb är nästintill omöjligt idag tycker jag. Känns ibland alldeles övermäktigt.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Snyggt! Avoriazen måste ju vara bl a de finaste koftorna i höst. Ett sånt där buddha-halsband önskar jag mig hett av tomten iår. Har fått för mig att det ska ge lycka och tur :) Dessutom är de ju så fina

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad glad jag blev att se att du lagt upp en bild på Avoriaz knit tunic! Vad har du för strl på din kofta? Känns dom "normala" i strl? Känner ofta att koftorna känns lite stora i strl!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Hej Helen: Har storlek 2 på min (min normala storlek), kunde även ha storlek 1 men då blev den kortare på längden och midjan hamnar lite annorlunda. Jag säger att man kan hålla sig till sin normala storlek även om den är ganska flexibel pga av omlottmodellen.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER