fredag 25 november 2011

MITT FINA ODD MOLLY REA-KÖP - VELVET STRETCH JACKET

Är så glad över att jag lyckades kappa hem denna från SKJORTAKUTEN den är verkligen otroligt snygg och kommer att vara perfekt på vinterns fester och tillställningar.  Velvet Stretch Jacket i storlek 2 har hittat hit och jag tycker den är normal till rymlig i storlek. Känns lyxig med fina detaljer.

Under har jag Annie Oakley tank som matchar perfekt under
Här med en ett enkelt vitt linne under.
Är väldigt nöjd över detta fina REA-köp.
Hoppas ni har en fin fredag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Du ska verkligen vara nöjd - sååå snyggt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har den... Förvånad ? ;) du är jättefin! Kraam

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Är Magnolia dress normal i storlek? Läste att du har storek 1 i din men har för mig att du annars har storlel 2, eller minns jag fel? Jag har oftast storlek 1 men kan gränsa till str 0 ibland, (dock ej Alchemmistry dress, som var för liten över axlarna i str 0)...

  Tacksam för svar om du hinner och orkar :)

  Mvh Viveca

  SvaraRadera
 4. Hej Viveca: Jag tycker den är något rymlig eftersom jag har storlek 1 i min fast jag är en normal storlek 2.
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER