söndag 13 november 2011

DAGENS ODD MOLLY OCH ATT HA EN TUFF VECKA FRAMFÖR SIG

Här kommer en vacker Odd Molly tunika (i storlek 2), Artwork  Silk Tunic, som jag upptäckte ganska sent och hade tur att få tag på via deepFLING. Passformen är normal och väldigt figursmickrande. Denna fick det bli när prinsessornas kusiner var på besök. Nu har jag jobbat tre timmar denna söndag och nu får det räcka för ikväll. Veckan som kommer ser jag redan med fasa på...mycket komplicerade uppgifter väntar som jag inte förstår hur jag ska hinna med.
Har många idéer men ingen tid att faktiskt förverkliga dessa just nu....känner mig otillräcklig och lite ledsen för att bloggen, min älskade fristad, får stryka på foten. Jag hoppas dock få en andningspaus snart......snart, annars kommer jag snart att krascha.
Ha nu en fin vecka!!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Jag älskar din blogg, njuter av att läsa den på kvällarna när jag sitter bredvid mannen i tv-soffan. Jag hoppas verkligen, utan att ha en aning om vad du jobbar med, att du får tid att utveckla dina ideer och en liten andpaus...kanske ett välbehövlig juluppehåll? :-)

  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 2. Ta hand om dig! Det är inte kul att krascha! då jag gjorde det senast, låg jag inlagd två nätter på SÖS , inte att rekomendera! Ta det lugnt, vet att det är svårt när det står mycket på agendan ! Kram

  SvaraRadera
 3. Försök att ta det lite lugnt ibland kära du. Det är inte roligt att passera gränsen då allt känns hopplöst och jobbigt. Jag har varit där aldelens för nyligt...

  Jag väntar också på leverans från Deepfling :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Min vän, det är en klyscha kanske men börjar du känna så, så måste du försöka göra något åt det. Ett jobbs arbetsuppgifter kan aldrig bli så viktiga att det kör livet ur en. Det finns en gräns för vad man hinner med, hur mycket tid man än har är den begränsad. Och vad är det värt? Inget. Mitt liv har nyss stannat upp, i väntan på en tuff sak, och jag kan lova att inget spelar roll mer än att få gå vidare och andas varje sekund. superkram, Milla

  SvaraRadera
 5. Ta hand om dig! Artsilken är superfin på dig! Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER