torsdag 17 november 2011

MINA FYND - VERSACE FOR H&M

Tänkte visa upp mina köp. Några sitter klockrent på och andra ska lämnas tillbaka (alternativt kan någon av er få köpa om ni är sugna ;-) Jag hade egentligen målet inställt på den fina skinnklänningen och en av skinnjackorna men jag hoppas kunna få tag på en av dessa längre fram....det brukar bli returer efter ett tag ;-D

Denna fina klänning är bara sååå mycket snyggare på.

Matchande halsband och armband inkl tajtsen som var RYMLIGA, här har jag tagit storlek 36 och de sitter perfekt, så man kan enkelt gå ner en till två storlekar i dessa tycker jag som brukar ha st 40-42 i nederdelar.

Detta armband är jag extra glad över att ha fått tag i.

Halsbandet är bara såååå glamoröst och perfekt till jul och nyårs festerna men kanske inte riktigt jag.....fundera på att antingen returnera den eller låta någon av er få köpa den vid intresse.


Här ser ni det snygga halsbandet på....supersnyggt.


I denna fina påse fanns denna.....

Ursnygg, draperad RÖD klänning som man garanterat syns i ;-D Tyvärr känns den aningen för kort till mig. Storlek 40 på denna. Får nog returnera den imorgon.


Men detta är klänningen jag verkligen föll för förutom den i svart skinn som inte gick att få tag i.....fortfarande sur för detta ;-(
Denna klänningen är inte särskilt speciell för sig själv men rätt kombinerad är denna OTROLIGT snygg. Tog storlek 38 i denna och den passar perfekt då det är mycket stretch i den.Ni ser här med bolero från Laura Ashley och underkjol från Odd Molly så blir det plötsligt en helt annan outfit. Sen får ni tänka er svarta strumpbyxor och svarta klackar ;-D

 Det var allt för mig ikväll.
Hoppas ni ha en fortsatt fin kväll, ses imorgon ;-D
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Kul att se plaggen på!
  Grattis till de fina.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Var roligt att du hittade så mycket! Tack för visning - roligt att se dem på!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Alltså, du är faktiskt helt outstanding på att se hur saker blir snygga ihop. Själv hade jag aldrig tänkt på dem svarta klänningen som den ser ut för sig själv, men med din kombination: amazing! All heder åt dig! Kram Sanna

  SvaraRadera
 4. I love the way you mix the black dress! Very nice combination :)
  Hugs

  SvaraRadera
 5. Besök jätte gärna: 100 % naturlig hudvård. www.bodybazar.com
  www.bodybazar.blogspot.com

  Välkommen!

  SvaraRadera
 6. I sådant fall är jag högst intresserad av halsbandet! Du kan ju kontakta mig om du bestämmer
  Dig för att sälja kram! Var vänlig ta Borg min Emil
  Adress sen kram:)

  SvaraRadera
 7. S.n-h@hotmail.com var vänlig ta bort skulle det stå haha

  SvaraRadera
 8. Superfint! Halsbandet är riktigt läckert och passar dig bra.

  SvaraRadera
 9. Hej ! Allt var jättefint men skulle gärna vilja köpa den röda klänningen av dig om den endå ska tillbaka.

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jag vore gaalet tacksam om du kunde svara på detta, hur va armbandet? fick precis hem det och jag har sjukt smala handleder så onesize brukar vara stort men jag kunde precis knäppa det fick typ blodstopp?!!

  Mvh
  Sanna

  SvaraRadera
 11. Hej Sanna: Jo, den sitter bra på mig. Jag har smala handleder och den sitter perfekt på mig men jag förstår inte hur den ska passa på de flesta andra, där är inga marginaler direkt. Lovar visa bilder senare.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER