torsdag 3 november 2011

EFTERLYSNING!! CHRYSALIS MINIGOWN I SVART ST 3, SNÄLLA!!!!

Jag har efterlyst denna tidigare utan att få något som helst napp men efter att ha sett att fina ROSEN fått tag på en till slut försöker jag igen. Jag skulle bli så OTROLIGT glad om någon ville sälja mig sin (helst i nyskick) Chrysalis Minigown i svart i storlek 3 altn 4. Priset kan vi diskutera beroende på skick, etc.
SNÄLLA!! Hjälp mig!! Behöver denna i min garderob.
Ha en fortsatt fin dag, snart är det Höstlov för mig som gäller.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Men fyyyyra kan du bara inte ha - det har jag på mina.

  Lycka till i jakten!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jeg ved slet ikke hvilken kollektion den sorte er fra, tror aldrig jeg har set den farve. Men kan du ikke bruge den vintage dark grey Rock a fellow silk slip dress? Den er næsten sort, og rigtig fin. De har den her i DK hos Lisen.dk

  held og lykke med jagten

  KH
  Mette

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tyvärr kan jag inte hjälpa dig, men måste säga att jag följt bloggen ett bra tag nu, tänte bara lämna spår efter mig denna gången.
  =)

  ha en fin kväll!
  <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER