onsdag 26 december 2012

ATT HA VARIT PÅ REA HOS VALERIE

Idag var jag en sväng in om MOOD gallerian och kikade på Valeries VIP-rea, imorgon är det REA för ALLA som är intresserade och det finns MYCKET fint kvar, t ex till Nyår :-) Själv visste jag från början vad jag skulle spana in. En enkel svart klänning och så det fina skärpet som jag varit sugen på länge. Dessa följde med hem.


Under har jag Odd Mollys Dolce skirt i svart då klänningen är ganska tunn och genomskinlig annars, dessutom förlänger den en annars ganska kort klänning.
På några av bilderna ser ni min fina julklapp ;-) En ny kamera från Olympus (Pen Mini E-PM1) som är en av de minsta systemkamerorna som finns och där man kan byta objektiv. Ska bli så spännande att lära sig använda denna. Den är tillräckligt liten för att kunna tas med i handväskan och ändå avancerad. En perfekt julklapp helt enkelt! Har ni fått fina julklappar? Har ni varit och REA-shoppat än?
Hoppas ni har det bra. Idag ska maken och jag på bio, det var ett tag sen sist så det ska bli mysigt.
Vi ses lite senare!
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Vackert och elegant! Ser fram emot fler rea-span och tips! Typ NK, Mathilde, Åhléns kanske..? ;)
  God fortsättning till dig o familjen,
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 2. Jag säger bara Rea i London och tube-strike!!!
  Oj så mycket folk.....vi hade svårigheter att ta oss ut ur Harrods!
  Reashoppade babysaker.
  Inga julklappar just....det är våra resor.
  God fortsättning önskar Titti

  SvaraRadera
 3. Men du, det här var nog det snyggaste jag sett... elegant, stiligt... helt enkelt supersnyggt =) Kram på dig

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER