söndag 9 december 2012

PÅ BIO: HITTA NEMO I 3D

Igår var jag och lillSessan på bio med hennes bästis som också är 5 år och tittade på förhandsvisningen av releasen: HITTA NEMO i 3D. Filmen är fin och läskig samtidigt, barnet bör vara minst 5 år, helst 6-7 år egentligen för att förstå lite mer av innebörden och handlingen. Nu uppskattade tjejerna filmen ändå men det var nog mer för de fina bilderna och fiskarna ;-) Filmen blir verkligen fantastisk i 3D och även som förälder kan man uppskatta filmen trots att man sett den en massa gånger innan. 3D ger den en helt annan dimension.

Idag hade jag sett fram emot lite julmarknad men jag vet inte om jag orkar ta mig in till City, behöver vila upp mig och kanske helt enkelt varva ner med julbak, julpynt och mys istället ;-)
Vad ska ni gör denna 2:a advent?
KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER