fredag 7 december 2012

MER HUDVÅRD & ATT ÅTERUPPTÄCKA EN GAMMAL TRASA ;-)

Idag kom det ett nytt fint paket från Skincity med ännu en söt docka i och ett underbart mineralpuder (också ett erbjudande från Adventskalendern från Skincity) som jag testat. Detta mineralpuder från Priori är väldigt olikt andra mineralpuder som jag testat. Den känns mer fuktgivande och sääter sig inte i rynkorna som andra mineralpuder jag har hemma. Kan verkligen rekommendera denna om man har torrare eller äldre hud (dvs äldre än 35 ;-) Så här beskrivs pudret på Skincity:

CoffeeBerry® Perfecting Foundations är 100% naturligt mineralmake-up som dessutom vårdar huden med det patenterade kaffebärsextraktet - naturens starkaste antioxidant. Ger ett  naturligt fint och fräscht resultat med en jämn hudton. Huden ser slätare ut med förnyad lyster samtidigt som mineralernas ljusreflekterande egenskaper dämpar linjer. Finns i 6 nyanser.Här kommer lite bilder på min vackra Dish Blouse som jag älskar men som legat i min garderob alltför länge, den ska användas flitigt nu i jul. Odd Molly när det är som bäst. Min är i storlek 2 och den är rymlig i modellen. Under har jag Odd Mollys standard underklänning.


Snart helg!! Så skönt det ska bli ;-)
Hoppas ni har det bra och njuter snart av 2:a advent.
KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER