tisdag 18 december 2012

JULFÖRBERED

Här är det hektiska dagar, jag sliter och det känns som att jag håller på att drunkna just för tillfället. Tänkte i alla fall försöka lysa upp lite i mörkret med lite julbilder, Sessorna ska inte vara lidande bara för att jag sliter ut mig på jobbet. Här har det pyntats och julgrannen är pyntad. Blir glad varje morgon när jag ser den :-)


Jag har provat två fina Odd Molly godingar ihop, jag har flyttat banden på Hawthorne blouse så den hamnar UNDER bysten istället för PÅ bysten ;-) Fint ihop med Ceremony Strap dress.
Nu önskar jag er en fortsatt fin vecka!
Vi ses senare.
KRAM!!6 kommentarer:

 1. Klänningen har jag men inte jackan....så snyggt ihop.
  Här ska firas julafton ikväll eftersom vi snart åker till London.
  fint med gran...vi har inte haft det på flera år!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Vad fint du pyntat och din outfit är bedårande snygg :)

  Hoppas du kan få lite ledigt här i julhelgen och njuta av familjen. Känner lite lika som du och det här med jul i sig är ju stressande med alla måsten. Men vi får inse att vi duger som vi är och kan inte vara superkvinnor jämt. Tror du är den absolut bästa mamman och en stålkvinna på jobbet och jag hoppas verkligen du får lite julfrid snart...

  Kramar
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. smart att flytta bandet! inte kul att behöva stressa in i det sista. man försöker så att barnen inte blir lidande. jag har sänkt kraven rejält. hoppas du får njuta och ta det lugnt snart. stor kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Ha ha, julgrannen är klädd, vilken tur;D

  SvaraRadera
 5. Bra tips och bra idé. Kanske går att göra på fler plagg då jag väldigt ofta tycker att banden och likande sitter för högt upp på OM-plaggen.

  SvaraRadera
 6. Ville bara smyga förbi och önska dig en god jul.

  Kram
  Pingla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER