lördag 15 december 2012

LITE "SUNDAY FEELING" NU PÅ MORGONEN

Nu på morgonen blir det mjuka fina Odd Molly klänningen som jag fyndat på bloppis som åker på, ikväll däremot får det bli något mera rött och lyxigt i silke ;-) Vi ska på fest och det ska bli mysigt att få klä upp sig och åka bort. Tror det får bli en vacker klänning från Odd Molly, eller något mera klassisk och strikt från Greta.....jag får prova och fundera.Sen har jag fått plocka ut en "julklapp" som jag ska få av maken ;-) Jag kan avslöja att det är något VÄLDIGT efterlängtat som kommer att synas dagligen på bloggen och vara till stor hjälp ;-)
Det svåra är att hålla sig till Julafton, vill redan nu ta fram den och få leka med den ;-)
Vi ses lite senare om jag hinner ska jag försöka lägga upp lite bilder på festklädseln. 
Hoppas ni har en fin lördag i detta kalla och snöiga väder.
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER