fredag 7 december 2012

ODD MOLLYS DISOBEDIENT JACKET & PIFFAD I HÅRET

Äntligen har jag varit hos frisören och fixat mitt hår. Jag har äntligen färgat min utväxt och alla mina vita hår och jag känner mig 5 år yngre nu ;-) Fick håret lockat och en massa bra tips på bra hårvårdsprodukter, känns verkligen lyxigt att gå till frisören vilket jag tyvärr gör alltför sällan. Idag har jag min fina Disobedient Jacket från Odd Molly på mig och fick en massa fina komplimanger för den både på jobbet och hos frisören. Den är verkligen perfekt att ha på jobbet istället för kavaj. Nu är det vila på soffan och ett glas vin som hägrar. Veckan har verkligen varit tuff och jag känner mig helt dränerad på energi, det gäller att samla på sig en massa positiv energi under helgen så man orkar fortsätta.I helgen väntar bio med LillSessan, middag hos bekanta, julmarknad, kalas och julstök. En härlig helg helt enkelt ;-) Hur ser eran helg ut? Har ni börjat förberedda och julpynta hemma?
Hoppas hursomhelst att ni har en fin helg framför er.
KRAM!!


10 kommentarer:

 1. Vilket lyft!!! Frisyren är viktigare än man tror! Koftan din ser verkligen superfin ut!
  Trevlig helg o hoppas du återhämtar krafterna!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Verkligen snygg i håret!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. åh vad fin den var på dig! jag väntar på en likadan som bör komma vilken dag som helst! Har också varit hos frissan idag. väldigt lyxigt. hoppas du får en bra helg nu. kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Jättefin kofta och hår.....
  Här väntar lilla julafton imorgon med bästa väninnan...extra tidigt iår som vi åker bort till julen.
  Har gjort köttbullar ikväll....inte så runda men goda!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Supersnygg! Du! Håret! Koftan! Megasupersnyggt ihop! Kram!

  SvaraRadera
 6. Så jättefin du blev i håret. Förstår att du fick många komplimanger i dag..:)
  kram!

  SvaraRadera
 7. Lite olydig du också ja :-) Jättesnyggt, både koftan och håret!

  Härlig helg du har framför dig. Ska julmysa och julhandla och julfixa och julbaka här också - blir bra!

  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hörrni, alla ni som gillar Please-jeans. Måste tipsa om hur ni kan få tag i dem till halva priset. Köpte i veckan ett par Pleasejeans genom Ebay för halva priset, helt nya! Normalt kostar de här hemma 1549kr exk frakt och jag betalade 856kr ink frakt. Jag har sen tidigare 3 par pleasejeans som jag köpt här hemma, så jag vet hur de ska se ut. Inga kopior alltså och superfina! Ska nog köpa ett par till längre fram inför sommaren.

  Och du, koftan är helläcker! Ska skriva upp en sådan på önskelistan inför jul :) Sååå fin form och färg.

  Ha en fin helg!
  /Anna

  SvaraRadera
 9. Du ser underbar ut!

  SvaraRadera
 10. Hvor er den bare fin, smuk farve :-)
  Kram Tina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER