söndag 16 december 2012

GÅRDAGENS FESTOUTFIT FRÅN ODD MOLLY

Igår hann jag inte lägga upp bilderna på kvällens outfit. Jag valde mellan tre olika röda klänningar som jag älskar från Odd Molly. Här kommer bilder på två av dessa den tredje hann jag inte fota, ska försöka fota den idag och kanske lägga upp bilder på den lite senare ;-) Och så har jag ett fint erbjudande från DAVIDA som jag tänkte erbjuda er mina fina läsare ;-) Lägger upp den snart ;-)

Denna Nymph Strap Dress är min personliga favorit, tycker inte det finns en vackrare klänning än denna. Tyvärr har den blivit aningen tajt över just bysten så jag hoppas kunna gå ner ett par kilo och sedan kommer den att sitta perfekt igen. Valde därför bort den igår även om den alltid får mig att känna mig vacker.


Vackra. vackra detaljer.

Det fick bli denna vackra Silken Halterneck Dress i rouge istället med fina Timeout wrap över.
Idag har det inhandlats en julgran, vi har lekt i snön lillSessan och jag medans StoraSessan är på kalas. Vi har åkt snow racer, byggt snölykta och gett fåglarna mat. SÅÅÅÅ MYSIGT!
Nu ska det snart fixas med kvällsmat och det ska tändas en brasa.
Några timmars jobb får det bli men det tar jag när Sessorna gått och lagt sig.
Hoppas ni har en fin tredje advent!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER