måndag 31 december 2012

ÅRETS SISTA INLÄGG - GOTT NYTT ÅR

Detta blir årets sista inlägg och jag tror att få av er kommer att läsa detta inlägg just idag ;-) Vi är alla upptagna med att planera årets sista dag, sista middag. Vissa av ska på fest, vissa av oss fira det nya året ensamma. Gemensamt för oss alla, tror jag, är vårt hopp inför nästa år fullt av möjligheter och löften. Ännu en chans att förverkliga drömmar och kanske starta om på nytt. För egen del ser jag fram emot nästa år. Varje nyår är magisk tycker jag. I år firar vi själva, i den lilla familjen och det ska bli oerhört mysigt. Orkar faktiskt inte iväg på någon fest med denna hemska förkylning som jag har i kroppen. Det ska bli fantastisk mat och god Champagne för hela slanten, barnen har fått sin favoritmat: våfflor och vi ska strax äta löjromstoast ;-) Life is GOOD! Jag är tacksam för allt jag har och jag hoppas ni alla har något att vara tacksamma för inför det året som avslutas. Här kommer lite bilder på de klänningar som provats ikväll, vilken tror ni det blev ;-)

Odd Molly Tea DressKavaj Indiska, The Silken Dress Odd MollyVintage klänning i råsiden (skräddarsydd)
Vackraste kavajen från Valerie
Nymph dress från Odd Molly

Kavaj och klänning från Valerie


Klänning från Valerie


Nästa år kickar vi igång! Det ska bli en fantastisk tävling som jag personligen sponsrar och det ska bli en massa roliga inlägg. Hoppas ni vill fortsätta att följa min resa nästa år;-)
NI ÄR BÄST och jag vill önska ER världens bästa läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!


KRAM!!


13 kommentarer:

 1. Svårt att säga...alla var ju urtjusiga!
  Många kramar och hälsningar och Gott Nytt År!
  L

  SvaraRadera
 2. Jag tror på Nymph dress....ska försöka hitta något att "slänga på mig".....maten är i alla fall på gång och champagne på kylning.
  Hoppas ni får en fin kväll.
  Gott Nytt 2013 önskar Titti

  SvaraRadera
 3. Alla klänningarna är ju fantastiska så jag kan omöjligt säga vilken som är bäst :-)

  Vi firar också själva och det är lite mysigt faktiskt. Vi har klätt upp oss, sippar champagne och pysslar med maten tillsammans :)

  Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig och de dina! Hoppas 2013 blir ett kanonår för dig finaste du!

  Kram
  /Vivvi

  P.S Krya på förkylningen D.S

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år! Du är ju lika jäkla snygg i allt:) Kram

  SvaraRadera
 5. Du är kanonsnygg i alla så jag vågar inte gissa utan nöjer mig med att önska dig
  Gott Nytt År!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Gott Nytt År
  Du är enastående vacker i allt, en sann inspiratör i klass och stil.
  Önskar dig ett fint 2013
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 7. Elsker Tea dress <3 Godt nyttår til deg og familien, og takk for din fine blogg!
  klem

  SvaraRadera
 8. Teadress var suveränt fin på dig! Hoppas ni hade ett trevligt nyår - god fortsättning!

  SvaraRadera
 9. Vad snygg du är i allt!
  Gott nytt år till dig och familjen..
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hoppas på den sista Valerie dressen? Har du kvar din Ka ching plain dress i almost black?
  Kram V

  SvaraRadera
 11. Gott nytt år och hoppas att 2013 kommer bli ett bättre och lite mindre tungt år! Men visst ska vi fokusera på det positiva vi faktiskt har, familjen framför allt och annat som betyder mycket för oss i hjärtat! Jag ska jobba på att bli ännu duktigare på att prioritera det viktiga i livet. Resten får bli sekundärt.
  Urtjusiga klänningar allihopa! Valerie är riktigt fest!!
  Stor kram,
  Lotta P

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER