fredag 28 december 2012

EN RÖD ODD MOLLY KLASSIKER

Denna vackra blus har jag använt under juldagarna, väldigt speciell och vacker. Extremt mycket Odd Molly. Nuförtiden har jag inte samma sug efter Odd Mollys vackra plagg längre, jag behöver mer stilrena plagg de flesta dagar, har helt enkelt blivit lite mätt på alla detaljer och färger. Just under julen har det dock varit toppen att gå omkring i färgsrpakande, detaljrika Odd Molly-plagg, som denna blus.


Jag har storlek 1 på denna blus som är rymlig i storlek även om armarna är något smala.

Här ser man den djupröda färgen bättre. Visst är den ljuvlig?
Idag blir en lugn dag hemma, vi är alla lite förskylda så det blir till att ta det lugnt idag.
Hur har ni det? Har ni fyndat något på REAN? Har julen förflyttit friktionsfritt?
Vi ses lite senare.
KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Åh den där är jättevacker och så perfekt på julen.
    Kramar och ha en fin dag

    SvaraRadera
  2. Superfin! En av de få jag saknar efter jag sålt!
    Kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER