torsdag 13 december 2012

LUCIAFIRANDE - HON KOMMER MED LJUS

Jag älskar svenska jultraditioner, de behövs när mörkret, kylan och snön tär på en som bäst. Man behöver ljuset och hoppets budskap mitt i allt elände. Imorse hade mina två små Sessor gått upp tidigt för att kunna Lussa för mamma och pappa i sängen. De klädde upp sig, hade övat in ett antal julsånger, lilla Sessan hade bakat Lussebullar på dagis igår som hon stolt bjöd på ;-) Vilken morgon! Blev så innerligt glad över mina fantastisk, fina Sessor. Något har jag lyckats med. På dagis nämnde just en av fröknarna att LillaSessan är otroligt duktig och dessutom snäll mot alla omkring sig, särskilt de små barnen. Dessutom berättade fröken att hon aldrig ger upp, hon till och med säger det högt: "Man får inte ge upp, man ska fortsätta försöka tills man kan, det har mamma lärt mig". DET är en stor gåva om jag lyckats pränta in det i mina barn.


Hur har ni firat/ska fira Lucia idag? Senare på eftermiddagen ska vi till Lilla Sessans dagis för Luciafirande med Luciatåg och fika. Så mysigt!


Vill passa på att önska er alla en HÄRLIG Lucia idag!
Vi ses lite senare!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Detsamma till dig...en vacker vit vinterdag här i norr!!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Åh... Såna sessor vill jag också ha!!! Glad lucia! Kram!

  Jenny

  SvaraRadera
 3. Så fint! Tacksamt också för lärare ( som jag) när det finns någon i gruppen som sprider goda läror:)
  Kram till dig, du fina.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER