onsdag 12 december 2012

TIPS - MINERALPUDER FRÅN TIKEI

Tänkte tipsa om ett otroligt prisvärt mineralpuder från TIKEI som jag råkat testa efter att ha läst ett test på nätet, blev nyfiken och gick in på deras hemsida. Priset avgjorde att jag vågade testa OCH att de har små teststorlekar man kan beställa för att prova hemma, sen hade de en bra sida med tips på vad olika mineralpuder som t ex I.D. Bare Minerals har för motsvarighet hos Tikei. SAMTLIGA PRODUKTER inkl proverna kostade mig totalt 750 kronor!!


Jag beställde setet med borstar och ett litet set med mineralpuder. Priset känns overkligt lågt och jag måste erkänna att täckningen är medium till täckande, fin lyster, många fina färger att välja bland, sitter perfekt och är otroligt prisvärt. Enda minuset är att pudret gärna lägger sig i rynkorna vid t ex i ögonen, så är man 40+ kanske man ska satsa på mineralpudret från t ex Priori som är bättre när det gäller rynkor.Jag valde färgen W4 på foundation, Finishing Veil Matte, Rouge Angel och Concealer Yellow i mitt paket. Borstarna är verkligen något jag rekommenderar alla att köpa, de är otroligt mjuka och bra att arbeta med (dessutom djurvänliga). För alla som har ung hy utan en massa rynkor kan jag varmt rekommendera dessa prisvärda och fina produkter, dessutom supersnabb leverans. Passade även på att beställa små prover på en del andra produkter för att testa olika nyanser och ögonskuggor. Måste även påpeka att dessa görs i Sverige och att de till skillnad från många andra mineral puder är fria från Bismuth Oxychloride.


Älskar att testa smink och hudvård, hoppas även ni gillar dessa inlägg ;-)
KRAM!! 7 kommentarer:

 1. Ja Priori är jättebra om det finns lite fina linjer:)
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hur upplever du Jaquard tröja i storleken? Blev lite trött på att behöva bytta/returnera pga ojämna storleker på Odd Molly ;(
  Kram, Magdalena

  SvaraRadera
 3. Hej du vackra kvinna!
  Jag måste säga att jag är urkass på detta med smink å make up.
  En vanlig ansiktskräm, kajal och någon form av läppglans de e alles. När jag ska göra mig till blir det mascara å rouge.
  Å om jag ska vara extraordinär så blir det även eyeliner :)

  Fast brunutansol kan jag dock inte leva utan.

  Ha en bra Luciadag

  SvaraRadera
 4. Älskar Tikei! För mig med ljus känslig hy, har alltid smink varit ett problem, har blivit irriterat och rött på sina ställen, trots fina produkter och så. Har använt tikei i ett halvår och aldrig haft så bra hy. :) Jättefin Blogg, så fina bilder och perfekt när man vill se kläderna man suktar efter på någon som är byggd ungefär som en själv. Tack!

  SvaraRadera
 5. Hej Magdalena: Tycker den är normal i storlek som jag skrivit under mitt inlägg där jag provade den. Har storlek 2 i min och det är min normala storlek (dvs 38/40).
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Tack för svaret. Hoppas ni haft en trevlig Lucia kväll.
  Kram, Magdalena

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag läser gärna dina hudvårds- och make up-tips så fortsätt gärna att blanda in sånna inlägg bland kläderna! Ha en skön helg! Kram Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER