lördag 22 december 2012

ETT VIKTIGT INLÄGG - 2:A ÅRET I RAD


Ni som är trogna läsare vet ju att jag gärna engagerar mig i viktiga frågor lite då och då. Förra året skrev jag bland annat om detta fina projekt som fotografen Caroline Roosmark för 10:e året i rad driver. Ni som läser bloggen vet ju att jag sällan ger mig i kast med djupa ämnen eller ta upp tunga diskussioner på bloggen. Bloggen är ju min lilla bubbla, min fristad, där jag bara får frossa i vackra saker och helst dela med mig av sådant som kan förgylla eran dag. Idag är det egentligen inget undantag utan hela tanken med detta inlägg är att försöka bidra till att förgylla tillvaron för några barn som verkligen förtjänar att lyftas fram och uppmärksammas. Om jag med hjälp av min lilla blogg kan vara med och påverka deras situation då har jag verkligen nått längre än vad jag någonsin hade kunnat hoppas. Det som jag be er att ta del av och läsa och kanske till och med stötta, är något som ligger mig extra varmt om hjärtat...den "osynliga" barnfattigdom som finns runt omkring oss men som alltför många väljer att blunda för. Förra året fick jag frågan om jag ville kunde lyfta fram projektet som heter "Barn till ensamma mammor" som drivs av Fryshuset och jag blev otroligt tacksam över chansen att få medverka i ett så viktigt projekt (ni kan läsa mer om projektet HÄR). Caroline Roosmark som är en av Sveriges mest kända fotografer och har bland annat deltagit i samlingsutställningar på Moderna Museet och Liljevalchs samt även tagit bilder till en rad böcker medverkar i detta projekt. Caroline Roosmark har tillsammans med Åsa Mattsson (välkänd journalist, debattör och författare) för tionde året i rad kommit ut med en kalender som porträtterar kända svenskar som litterära gestalter eller som sagofigurer. I år går 15 kronor för varje såld kalender direkt till projektet "Barn till ensamma mammor".


Ni kan enkelt göra en god gärning inför den kommande julen genom att köpa denna vackra kalender, KLICKA IN ÄR HÄR! Kalendern kostar 169 kronor.

 (OBS: SAMTLIGA BILDER HÄR ÄR LÅNADE FRÅN CAROLINE ROOSMARK OCH MED HENNES TILLÅTELSE)
Jag är så tacksam över att jag har så otroligt fina läsare och jag vet att många bäckar små kan skapa en reaktion och ett gensvar som kan skapa uppmärksamhet och i slutändan bidra till förändring. Har ni en egen blogg är jag otroligt tacksam om ni vill sprida detta vidare. Detta är en otroligt fin julklapp både för den som får den men framförallt för den som ger med vetskap att man bidrar till något viktigt.
Ha en underbar kväll, NU ÄR DET JULLOV!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER