söndag 16 december 2012

FINT TESTA-PÅ ERBJUDANDE FRÅN DAVIDA!!

Eftersom jag varit så nöjd med mina fina Cashmere plagg från DAVIDA tog jag kontakt med Kristian som är en av grundarna bakom Davida och frågade om han inte kunde tänka sig att erbjuda mina fina läsare en testa-på rabatt och det kunde han ;-) Så här kommer det! Nu kan ni gå in på DAVIDAS fina webbshop och hittar ni något fint får ni just nu 20% rabatt på samtliga varor om ni använder er av koden "Shopaholic".

Här har ni några av mina favoritplagg!


Denna ponchon är en storsäljare och den har tagit slut i några omgångar så skynda er om ni vill få tag på denna, den är One-Size och passar om man ligger i storlekarna 36-42. Har beställt denna själv och hoppa jag hinner få tag i den innan den tar slut igen.


Denna kofta har jag och den är en favorit redab, perfekt på kontoret med det sköna cashmere linnet i samma färg under.


Mitt nästa köp kommer troligtvis att bli denna fina kofta som är så härligt klassisk.
Cashmeren i dessa plagg är av makalös fin kvalité till väldigt bra priser om man jämför med andra märken.
Hoppas ni hitta något ni gillar ;-)
Erbjudandet varar fram till söndagen den 22 december så in och kika!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Tack! Nu har jag shoppat cashmere! Finns ju inget skönare i vårt klimat. En julklapp till mig själv. ;)

  SvaraRadera
 2. Tack snälla för tipset! Det blev hela 3 plagg :)

  SvaraRadera
 3. Hej, Jättefin poncho. Jag som har letat efter en väldigt länge.
  Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER