söndag 9 december 2012

JULSTÄMNING & DAGENS ODD MOLLY - JAQUARD JUMPER

Idag råder det julstämning hemma med massor av snö utanför dörren, doften av nybakad kaka, glögg på spisen, öppen brasa och mysiga barn som skrattar och busar omkring mig. Har handlat de sista julklapparna och jag kan koppla av nu och ta in julen ;-)Denna finna jumper (som ni hittar HÄR och HÄR) är verkligen skön, mjuk och söt på.
Här har jag den tillsammans med PLEASE JEANS som är sköna och snygga, börjar förstå hypen kring dessa ;-)


Så fin i ryggen
Nu ska det kopplas av framför brasan med en kopp glögg och nybakad saffranskaka.
Hoppas även ni har en fin söndag och en fin 2:a Advent.
KRAM!!


14 kommentarer:

 1. Jättesnygg tröja! Vad har du för storlek på den?

  SvaraRadera
 2. Hej Sandra: Jag har storlek 2 på mig som är normal i storlek.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Jättefin stjärna och superfin dagens, kram

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! Och vad fin du är i håret :) Kramar!

  SvaraRadera
 5. Vad fin den var på dig! ser att du också var på hitta Nemo igår. såg inte dig där, jag var också där:) ses kanske nästa gång istället.
  kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Åh, vilken fin tröja! Vilken färg är det på kantbanden?

  /Alexandra

  SvaraRadera
 7. Så snygg du är i tröjan och den färgställningen!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Du er nydelig! Elsker håret ditt også. Såå vakkert <3
  klem og god natt

  SvaraRadera
 9. Hej! Den fina tröjan har jag också, men i turkos, skulle inte tacka nej till en i rosa också :)
  Kram o ha en bra dag

  SvaraRadera
 10. Hej fina! Jag har en fråga angående om Odd Mollys plagg i ull! =)

  Jag äger inget från O.M. som är i ull, men jag har hittat två jättefina Lovely Knits i ull på tradera men jag är osäker på storleken!

  I L.K. är jag en normal storlek 1 men jag undrar om jag ska gå upp en eller två storlekar i ull varianten? För jag vill gärna inte att min L.K. kommer ut från tvättmaskinen som en liten plutt ;-)

  Har du nån erfarenhet av att O.M. plaggen i ull krympt en / flera storlekar? =)

  kram!

  SvaraRadera
 11. Jättefin är du (som alltid)! Appropå klänningarna du visade för ett par dar sen så är det superfina, men de är av silke. Vad gör man åt att silke blir så statiskt? Det går ju knappt att ha dem på sig (vissa). Har du ngn erfarenhet o tips på det? //Sanna

  SvaraRadera
 12. Anonym: Du kan ta din vanliga storlek i LK även i ull, jag tvättar aldrig mina ullplagg utan hänger ut och vädrar dessa, vid tvätt finns det alltid risk att de krymper. Spiller man på ull ska man genast torka och skölja av i kallt vatten så går det oftast bort. Ull mår inte bra av att tvättas, i så fall för hand och med ulltvättmedel.

  Sanna: man kan spraya plaggen invändigt med hårbalsam (flytande och ofärgad sådan) eller helt enkelt tvätta plaggen i sidenprogram eller handtvätt och använda sköljmedel. Jag brukar skaka mina plagg, hänga ut en stund och det brukar lösa det hela, någon gång har jag använt balsamspray och det funkar också. Vet att det finns många tips på detta om du googlar.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 13. Tack snälla du för alla fina tips o råd som du ger oss. Ibland tänker jag att jag skulle vilja ge något tillbaka, men vet inte hur man ger ngt till en blogg. :) men du ska veta att jag tycker du är fin o go och din blogg inspirerar. :) kram Sanna

  SvaraRadera
 14. Hej Fina Sanna: Du ska veta att din kommentar och de fina orden är det finaste du kan ge mig/bloggen. Det värmer så att veta att du gillar bloggen och det arbete jag lägger ner. Tack rara!!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER