fredag 10 maj 2013

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT I SOLEN

Idag har det varit helt fantastiskt väder! Vi har grillat i skogen, hämtat hem vår båt från vinterförvaringen, grillat och hälsar på hos familj. Det har varit en otroligt fin dag, sommarväder.
Idag har jag haft på mig Odd Mollys fina jeans "Read my hip jeans"och All in blouse och Timeout kofta från Odd Molly.

Read my hip jeans är stor i storlek, storlek 3 har jag på mina och de är STORA, vanligtvis brukar jag knappt kunna klämma in mig i ett par 4:or men de här hade jag säkert kunnat haft i storlek 2. Tycker dock det är ganska skönt med storlek 3 och rymlighet ;-)

Älskar de broderade blommor på dessa....så vackra.


Hoppas ni haft en fin dag...nu är det fredagsmys som gäller :-)
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Read My Hips are perfect for a casual relaxing day. I hope that it was a good one :)
  Kramar,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 2. Jag står i valet och kvalet över dessa jeans. Man skulee inte kunna få se en helbild med byxorna på? Alltså helbild på bara byxorna? Nu hänger cardiganen ivägen :) Har Googlat men alla bilder visar så olika på olika dockor :/

  SvaraRadera
 3. Hej Frida: ska försöka få lite mer bilder på bara byxorna. Kanske senare idag eller imorgon :-)
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER