söndag 5 maj 2013

VACKER DAGENS FRÅN PROVRUMMET - ODDIE DRESS

Idag har jag haft den vackra klänningen Oddie Dress från Provrummet när det varit bjudningar och födelsedagskalas. Det har varit en intensiv men också härlig helg med mycket spontaninbjudningar :-)


Fina halsbandet är inköp på Banana Republic i Dubai och är ett favorithalsband som passar till det mesta när man ska vara elegant och klassisk.Visst är den fin, har fått så många komplimanger för den idag och jag har verkligen känt mig fin hela dagen idag. Sen har vi även hunnit med en skogspromenad och jag lägger upp lite bilder imorgon på fina naturbilder men helt ärligt är det bilderna på mina Sessorna i skogen idag som jag är mest nöjd över, de blev helt magiska. Hoppas ni får en fin start på veckan.
KRAM!!2 kommentarer:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER