söndag 19 maj 2013

SILKESBYXOR FRÅN WHYRED OCH SKÖNHET SOM BALSAM FÖR SJÄLEN

Idag tänkte jag tipsa om och visa upp ett par silkesbyxor som jag köpt hos WHYRED, har egentligen aldrig tagit mig tid att verkligen gå in och prova deras plagg som är stilrena och klassiska i sin design. Via jobbet lyckades jag få en trevlig rabattkupong som gjorde att jag bestämde mig för att gå in i en av deras butiker (den som ligger mitt emot restaurang Prinsen). Jag tittade på toppar och klänningar men bestämde mig till slut för att försöka hitta det jag faktiskt behöver mer, ett par klassiska men ändå sköna byxor att ha på jobbet eller när man vill vara lite fin och inte för uppklädd. Jag hittade de absolut skönaste och snyggaste byxor till just detta. Svarta silkesbyxor (mjuka men ändå inte för tunna och med perfekt längd).
 Blusen är Chiffon Blouse från Odd Molly, väst från Branting och halsband från Efva Attling.Här kommer lite mer bilder på själva byxorna som är så otroligt sköna, känns inte att man har något på sig :-) De jag har på mig är tillverkade i silke och en viss procent (2%) spandex men de är slut i internebutiken däremot finns modellen HÄR i ett annat material.
Dessa byxor kommer att bli välanvända i sommar :-)På vägen hem i torsdags köpte jag några fina pionknoppar som nu slagit ut och som är så vackra att man bli stum och att ha denna skönhet i mitt hem är verkligen balsam för själen. Naturen är fantastisk.


Ja, det lär bli några köp till av dessa (inköpta vid den lokala blomstermarknaden) tyvärr var just dessa stora pioner slut när jag tänkte slå till på några fler i fredags. Jag får njuta och minnas genom bilderna :-)
Och med dessa bilder försvinner jag ett tag och jag hoppas komma tillbaka lite senare men vi får se om det hinns. Hoppas ni haft en fin helg!
KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER