onsdag 22 maj 2013

ETT MAGISKT TIPS: POO-POURRI OCH RABATTKOD FÖR ATT VÅGA TESTA

Efter Stora Bloggdagen så var det en del bloggare som tipsade om en fin butik som var på detta event och som heter Stilrummet, där gick jag in och testade dels några supersöta doftstenar men framförallt blev jag nyfiken på en produkt som man kanske inte brukar prata högt om men som jag varit nyfiken på efter att ha läst om den och bara hört lovord, nämligen Poo-Pourri. Poo-Pourri är nämligen en söt liten spray som finns i 9 olika dofter som man använder när man ska gå på damernas och göra 2:an :-) Jag kan säga att för mig som har två små prinsessor hemma som tididgare hållit sig från att gå på toaletten pga av den obehagliga lukten har jag numera två små lyckliga Sessor (och deras mamma ;-) som nu kan njuta av toalettbesöken. Man sprayar INNAN man går på toaletten i vattnet (i toalettstolen) och sedan kan man göra det man ska i lugn och ro och veta att det bara kommer att dofta LJUVLIGT när man är klar. Jag LOVAR det doftar enbart av de essentiella oljorna i sprayen. Den är dessutom miljövänlig, INGA kemikalier finns i denna och den gör så att doften INTE lämnar ytan och därmed luktar det enbart gott när man är klar. Jag kan säga att jag ÄLSKAR denna, med två sessor som går OFTA på damernas, är detta verkligen räddningen för hemfriden. Så här beskrivs den:

"En spray med en touch av elegans. Denna blandning av eteriska oljor skapar en barriär som effektivt eliminerar eventuella lukter innan de ens börjar....
Består av naturliga eteriska oljor som skapar en barriär mot potentiell badrumslukt."

Jag har själv testat 3 av dofterna och jag tänkte tipsa om mina favoriter:


Jag har testat dessa TRE dofter.
No2: den är helt klart den mest populära doften hos Sessorna, de ÄLSKAR att den doftar lite söt och nästan som godis :-) Persika, apelsin, bergamot och mandarin är de oljor som finns i denna.

Min personliga favorit är Heavent Scent: den doftar massor av vita blommor med famförallt Jasmin som är basen för denna. Kvinnlig och elegant.

Deja Poo: denna doft har mycket citrusdoft blandat med lite blomdoft, den är neutral och perfekt i gästtoaletten t ex då den kan tilltala både män och kvinnor.


Att flaskorna är små och otroligt söta är en klar fördel, man kan ha den med sig i handväskan eller ha den i baddrummet och den är diskret och fin :-) Om man har en arbetsplats där många delar på toaletten är denna PERFEKT att ha med sig :-) Har redan planerat och ställa fram en sådan där :-)
En liten spray räcker till ca 100 användningar, så den är drygg OCH miljövänlig som sagt.


Om ni är det minsta nyfikna på denna så måste ni bara testa den. Jag har lyckats ordna en fin rabatt till ER, mina fina läsare, ni ska få testa dessa för 99 kronor hos Stilrummet (istället för 129 kr som de vanligtvis kostar) fram till nästa onsdag den 29 maj. Ni skiver bara koden "poo" :-) så får ni rätt pris i kassan (skrivs in under Promotion Code). Tyvärr får ni lägga flera beställningar och ni ska få 99 kr på flera stycken spray men det kanske Stilrummet fixar lite längre fram.
IN OCH TESTA, jag lovar, ni kommer inte att bli besvikna :-)
KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Vilken otroligt bra idé och bara flaskorna i sig, är ju alldeles bedårande! Klem och ha en fin helg. Kjolen kommer säkert blir jättefin på dig och om jag bara vore lite längre i rocken, skulle jag också vilja ha en hellång.

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  Tusen Tack för tipset.
  Jag passade på att köpa 3 st på en gång, så perfekt att ha med sig.

  Kram s

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER