söndag 12 maj 2013

LITE MER BILDER PÅ READ MY HIPS JEANS

Har fått några kommentarer som gärna vill se fler bilder på Odd Mollys Read My hips jeans så här kommer dem :-) Lite senare idag blir det bakning och sedan Cirkus! Vi var på denna cirkus förra året och det var så otroligt uppskattat och välgjort så vi bestämde oss för att besöka den igen även om det kostar en slant. Ska bli skoj :-)


Jag har valt att vika upp dem så de blir lagom korta, annars är de ganska långa tycker jag. Jag har storlek 3 i dessa och brukar vanligtvis ha storlek 4 i Odd Mollys jeans men dessa är RYMLIGA, gå gärna ner en storlek. Modellen är löst sittande och ska vara baggig för att vara bekväm, dessa är nog mina mest löstsittande jeans och jag gillar det, inte supersnyggt men otroligt skönt.

Jag ska vara helt ärlig, hade det inte varit för broderierna så hade jag troligtvis INTE köpt dessa men broderierna är verkligen to-die-for :-)Rumpan blir inte direkt mindre i dessa men som sagt, bekvämligheten i dessa är det man får fokusera på (och broderierna :-)
Hoppas också ni har en fin söndag framför er. Snart börjar en ny vecka men fram tills dessa njuter vi av söndagen.
KRAM!!4 kommentarer:

 1. Jag har beställt ett par....jag som ALDRIG har byxor......gillar inte tighta byxor...kanske passar dessa??
  Broderierna föll jag också för.
  Fortsatt trevlig söndag önskar Titti

  SvaraRadera
 2. De satt kjempe fint på deg! Perfekt med den røde jakken til:)
  klem og god Søndag!

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Tack för bilderna!

  SvaraRadera
 4. Så jättesnyggt med den koftan till! Och underbara bilder i inlägget innan också. TACK, Klem

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER