fredag 17 maj 2013

VACKRA BILDER PÅ VÅR HUVUDSTAD

Idag hade jag turen att ha med mig finkameran när jag åkte till jobbet så jag passade på att ta bilder på vår vackra huvudstad under min lunch ;-) Här kommer ett bildregn, så håll i er. Stockholm är så otroligt vackert nu på sommaren, för det är sommar, inte vår längre och jag älskar det. Finns ingen vackrare plats på sommaren med allt skärgård, allt vatten och alla vackra byggnader.
Hoppas ni har en fin kväll!
KRAM!!3 kommentarer:

 1. Underbara bildet! Man blir lätt så hemmablind.

  kram

  SvaraRadera
 2. Ja, i sanning vackra bilder av vår fina huvudstad. Sen blev ju ponchon ungerfär 100 gånger snyggare och elegantare utan fransarna. Ha en fortsatt fin söndag, Klem

  SvaraRadera
 3. Stockholm är vackrast - alltid!
  Tror jag tar tillbaka det där att jag inte vill bo där igen... =)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER