söndag 26 maj 2013

FIN MORSDAG & DAGENS

Idag hade jag världens bästa uppvaknande, fick frukost i sängen och en massa egentillverkade presenter av flickorna (med kort där de skrivit en massa fina saker :-) OCH små presenter de köpt för sina egna veckopengar :-) Värmer så mitt mamma-hjärta att veta att jag har dessa underbara, vackra, snälla och intelligenta flickor som älskar mig. Känner mig otroligt lyckligt lottad en dag som denna. Mina Sessor är det jag är mest stolt över i mitt liv. Trots denna mysiga start har det sedan bara gått i ett med en massa fix och spring mellan olika aktiviteter och kalas....är helt slut nu och blöt av allt regn man utsatts för idag. Fick byta om två gånger och detta är nu hemmastassen resten av dag, lagom söndagsledigt :-)
Vackra pioner hemma dagen till era :-) 


 Lulu Blouse från Chill Norway och Jeans från Odd Molly.
Vackra halsbandet är en gåva från en kär vän och kommer från Provence. Varje halsband är unikt, finns inte två likadana :-) 
Hoppas ni har en fin söndag trots det tråkiga vädret.
Nu ska det snart bli grillat, trots regn :-)
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Hej :) har just hittat din blogg, vika bilder och vilka kläder!! Skulle gärna veta namnet på blusen du har på dig från CN. Tack // Kattis

  SvaraRadera
 2. Jeg elsker den tunikaen!! Og dine vakre pioner.. Du er heldig som har sånne fine jenter som du kan være stolt av:) Det høres ut som en fantastisk dag, selv om det regnet...
  klem:)

  SvaraRadera
 3. Ja hur tacksam jag är över att vara mamma kan du läsa hos mig.
  Har också haft en fin Mors dag med fika och DRakborg =)

  SvaraRadera
 4. Tack tjejer!

  Kattis:Blusen heter Lulu Blouse och den är nog slutsåld men kan finnas på blocket eller tradera.

  Helen: Jo, jag läste ditt inlägg :-)

  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER