fredag 3 maj 2013

VACKRA PUKKA WRAP CARDIGAN FRÅN ODD MOLLY

Idag har jag haft denna vackra skapelse på mig, en ofantlig dyr historia men ack så vacker.....ett sant konstverk. Imorgon tänkte jag visa lite inredningsbilder.....lite detaljer som jag sällan brukar visa på bloggen. Vilken härlig kväll det är idag, fredagkväll och man har ledighet i sikte :-) Mycket kalas och bjudningar blir det i helgen, precis som vi gillar det :-)Odd Molly Pukka Wrap Carigan, Debaser jeans och All-in blouse.

Men ryggen är makalöst fin, ett sant konstverk. Vilket är ert drömplagg från Odd Molly? Har ni någon sådan eller är ni nöjda med er garderob :-)

En härlig helg önskar jag er alla.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Den klär dig verkligen och visst är det ett riktigt konstverk! Jag trånar just nu efter en gammal klänning jag provat, men tyvärr aldrig köpte, nöjd blir man väl kanske aldrig? ;) Ska bli jätteroligt med inredningsbilder, gillar ju det mycket. Ha en fin helg med kalasen och så hoppas vi på mycket sol, ja? Klem

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER