måndag 13 maj 2013

SOMRIGA ODD MOLLY PLAGG - X-STICH TUNIC

Jag har tre/fyra stycken av denna modell, denna tunika som jag har en hatkärlek till. Älskar alla detaljer samtidigt som jag förknippar denna med min egen graviditet när jag kunde dölja magen i denna nästa hela vägen fram till förlossning :-) Känner mig alltid lite gravid i denna modell men samtidigt älskar jag den.....känner även ni så för vissa plagg i er garderob? Just dessa använder jag nästan bara på sommaren. Denna ljusblåa tunika är underbar till jeans på sommaren. Mina är i storlek 2 och de flesta är fyndade på Tradera. Under har jag mina underbara blingiga jeans inköpta från Selected Styles för ynka 500 kr när jag köpte dem nu säljs dessa för 300 kronor!!! Skynda in och fynda dessa, själv har jag slagit till på ett par till :-)6 kommentarer:

 1. Hej !
  Hur är dessa jeans i storlek ? Tycker de verkar kanon men bara storlekar S och XS kvar ... Funderar på om de passar om man är strl 38 ???
  Kram Celia

  SvaraRadera
 2. Hej Celia, Tror du ska ha M men kanske att S kan passa då de är rymliga och stretchiga :-) Alla storlekar fanns när jag skrev inlägget.....de går snabbt :-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag tittade just på huuto.net, finska motsvarigheten till tradera och fann den här bilden http://www.huuto.net/kohteet/odd-molly-velourmekko-mah-jong-1/266403368 , visst är det din bild!? :-(

  Mvh Maria

  SvaraRadera
 4. Hej Maria,

  Ja, tyvärr så stämmer det.....att mina bilder ständigt ska bli stulna....så trist. Vet inte hur jag ska anmäla detta då det är på finska.... Tack för tipset.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Hej! Ägde några x-stitchar också. Men tyckte alltid jag såg gravid och stor ut. Nu har jag sålt allihopa, varför ska man ha något i garderoben som bara hänger??
  Kram Annie

  SvaraRadera
 6. Jag köpte ju bling jeansen, och i storlek M. De passade! även med min rumpa som alltid krävt typ 42. Gillar jeansen mycket, mjuka som den.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER