fredag 24 maj 2013

IDAG SKA JAG HINNA MED BLOGGEN.......

Idag när jag kommer hem ska det bloggas men framförallt ska det fotas en massa fint :-) Jag har gått och  förälskat mig i en UNDERBAR kjol från FIRA som Josanne hade på sig i ett inlägg och den fastnade på näthinnan :-) Den hoppas jag kunnat fota imorgon men tills dess lämnar jag er med vackra bilder som vackra och duktiga Hannah Lemholt tagit för Fira......konstnärliga och oändligt vackra. Den vita kjolen hoppas jag ska sitta sådär vackert på mig också.....vi får se :-)

Bild lånad från Fotograf Hannah Lemholt http://honeypielivingetc.blogspot.se/

Bild Lånad av Hannah Lemholt http://honeypielivingetc.blogspot.se/Denna vackra kjol ska kombineras i det oandliga i sommar, har lääänge letat efter den perfekta sommarkjolen och nu tror jag att jag hittat den. Tullhuset har ju numera öppnat en egen internetbutik och det var här jag hittade den underbara kjolen :-) Jag har beställt storlek L och håller tummarna för att den ska passa över mina breda höfter :-)


Fotograf: Hannah Lamholt http://honeypielivingetc.blogspot.se/
Idag är det fredag! Finns det någon bättre dag :-)
Nu ska det jobbas undan så man kommer hem i rimlig tid.
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Väldigt väldigt fin! Kommer säkert passa dig perfekt. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Du, här är en till som upptäckt den finns där.. Så vansinnigt snygg kjol! Kommer bli perfekt på dig! Vill också ha men velar mellan storlekarna. Förmodligen slut när jag väl kommer till skott.
  Önskar dig en en skön o avkopplande helg!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER