fredag 17 maj 2013

LJUVLIG PONCHO FRÅN ODD MOLLY.....UTAN FRANSAR :-)

Underbara Aunt Edna Poncho i silky white som inhandlades till förmånligt pris hos fina DEEPFLING, en av mina favorit nätbutiker, har hamnat här och ja, även här har jag slopat fransarna :-) Ni ska få se förre och efter bilder :-) Älskar ponchon men vill kunna äta utan att doppa fransarna i tallriken :-)



FÖRE





EFTER










Jo, jag är SUPERNÖJD med denna justering och plötsligt blir ponchon extremt mycket enklare att använda och mindre Pocahontas mer Shopaholic :-)
Hoppas ni får en fin fredag.....nu är det snart HELG!!
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Mycket finare utan fransar, kram

  SvaraRadera
 2. Så mycket bättre utan fransarna!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla! Jag har alltid varit sån som justerat mina plagg såsom jag vill ha dem. Ibland genom att sy in midja, ibland genom att sy ditt band eller andra detaljer som jag tycker passar eller som här genom att ta bort sådant som jag tycker förstör plagget för mig. Här är jag väldigt nöjd över att ponchon blev mer användbar och mer stilren. Kommer inte att irritera mig över fransar i maten/glasen och dessutom tror jag inte man tröttnar lika snabbt på ett mer stilrent plagg :-)
  KRAM och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle också ta bort fransarna! Vem vill inte äta utan fransar i maten :)
  Mycket snyggare blev den dessutom.
  Kram A

  SvaraRadera
 5. Haha! Jeg elsker jo pocahontas!! Så selv hadde jeg definitivt beholdt fransene på. Det er mer meg:) Men jeg er helt enig med deg. Den er mye mer elegant uten, og passer deg bedre. Typisk Shopaholic;)
  klem

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER