torsdag 16 maj 2013

ATT INTE RIKTIGT HINNA MED BLOGGEN OCH ATT HA LITE INSPIRATIONSTORKA

Känner mig sliten och ständigt stressad och jag hinner inte riktigt med bloggen. Det får vara så ett tag och jag hoppas ni kan förstå. Bloggen får gå på sparlåga, inget att göra åt det. Häromdagen hade jag denna kombo med klänning från DeeDay och sjal från Odd Molly som jag slaktat :-) Ja, det är Cascais scarf där jag plockat bort samtliga fransar. Fransar är inte jag men de fina virkade rutorna älskar jag :-)


Jo, jag vet att många av er förmodligen tycker det är helgerån men för mig funkar denna fina sjal bäst så här :-)Hoppas ni har en fin dag och GLÖM INTE KODEN SOM GER ER FÖRTUR TILL NOOS REA, sista dagen idag (imorgon öppnar REA för alla andra), ni hittar den HÄR.


4 kommentarer:

 1. Sånn er det iblandt, desverre. Jeg har i perioder tenkt på å slutte helt å blogge, men plutselig vekkes lysten igjen:) Sjalet var fin uten franser syns jeg. Det passer deg bra:)
  klem

  SvaraRadera
 2. Det är ju så, att livet måste gå före. Och jag kikar in när jag ser att du varit i farten:)
  Sjalen är jättesnygg även utan fransar, man ska göra vad som känns bäst för en själv.
  Var rädd om dig och stressa inte för mycket!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag förstår precis. Det är mycket för många just denna tid på året. Likaså för mig , dessa dagar har varit helt galna och det kommer att fortsätta ett tag till. Jag hoppas att inspirationen kommer tillbaka snart och att du hittar balans. Stor kram fina! Nilla

  SvaraRadera
 4. TACK snälla rara för era fina kommentarer. Så är det, många av oss känner tyvärr igen sig i detta vilket är ett dåligt betyg för vårt årtionde.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER