torsdag 30 maj 2013

FINA SMYCKEN FRÅN VALERIE & OILILY VÄSKA

Tänkte visa lite bilder på vackra armbandet som jag klickat hem från fina butikenVistamia. Hon har verkligen jättefina saker i sin butik och just Valeries fina smycken har hon kvar i de flesta färger. Dessutom älskar jag Oililys färgglada väskor och Vistamia har tagit i en hel del fina modeller. De är vattentätta, tåliga, praktiska men framförallt vackra. Köpte en till nu när den var på REA (har tre stycken sen innan) och direkt så haffade Stora Sessan den och talade om att den skulle ju vara den perfekta skolväskan....... :-)
Fint foder :-)
Japp, hon kommer inte att låta mig få den tillbaka :-)Vi ses snart igen, har en massa fina budgettips jag vill dela med mig av, ska bara hitta tiden :-)
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Så fina grejor alltihopa. Gissa vem dom gillar väskan?
  Kram och ha en fin kväll

  SvaraRadera
 2. Åh så fint och kul att ni är nöjda! Mina flickor har Oilily som skolväska, resväska o även necessärer, så fina! Kram o önskar dig en härlig torsdag

  SvaraRadera
 3. Armbandet är så fint...jag har det också i vitt.
  Oilily finns här i stan hos Pagelle där jag brukar titta på utbudet.......tjusiga väskor!
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER