lördag 4 maj 2013

ETT HEM.....MINA FAVORITSAKER

Tänkte bara slänga in lite inredningsbilder, lite detaljer från vårt hem....ett hem med hjärta och historia....allt annat än vitt och minimalistiskt :-)

Antik kristallkrona, arvgods med mycket minnen och historia. Tänk om den kunde tala, tänker ofta på allt den har varit med om :-)Ibland är det bra med plastblommor :-)


men äkta blommor är ju det vackraste som finns.
Vackra ting från glasriket.

Gamla böcker, helst fina inbundna skinnband.....älskar :-)
Böcker är skatter, dyrbara sådana och jag älskar dem. Mitt bibliotek är mitt drömrum fyllt av en massa äventyr, kunskap, kärlek och livshistorier. Samtliga böcker i de 5-6 bokhyllorna har jag läst/slagit upp i. När jag var liten brukade jag spendera mina sommarlov på biblioteket då vi inte hade råd att åka på semester som mina andra skolkamrater, mamma och pappa arbetade hela sommaren. Jag reste i tankarna med hjälp av böckerna, var med om en massa äventyr och lärde mig massor och jag tror att min stora kärlek till böckerna växte fram då.
Hoppas ni har en fin lördag, vi ses sen om ni vill.
KRAM!!
2 kommentarer:

  1. Vackra bilder och vackra saker, kram

    SvaraRadera
  2. Så roligt att få lite pics från hemmet. Räcket i trappan är ju bara helt underbart och ja, vad vore livet utan böcker? Klem och fin lördag

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER