onsdag 22 maj 2013

VACKERT TILL EN KAMERADÅRE :-)

Jo, det är fortsatt ganska tyst här på bloggen men det betyder inte att det inte händer saker här ;-) Det är en intensiv period innan semestern för många så jag tror ni har förståelse för att det är lite tyst från och till :-) En sak som jag bara måste visa upp och tipsa om är Bloom Theorys vackra kameraremmar, de är otroligt vackra, sköna men tyvärr VÄLDIGT dyra men det är investering som är värd varenda krona för min egen del med tanke på hur mycket jag bär omkring på min kamera :-) Beställde den för ett tag sedan och ÄNTLIGEN idag så dök den upp, hela vägen från USA (jo, med extra tull och moms och allt fick jag lösa ut den, men det var det värt).


Jag upptäckte dessa underbara remmar när jag var inne på vackra Hannah Lemholts blogg, hennes ord och bilder är bara makalöst vackra. Remmen heter "Washed Ashore" och är bara så JAG.

 Jo, man känner sig extra proffsig med en sådan på kameran ;-) Ni får ursäkta det flagnande nagellacket, det var inte planerat utan jag bara fotade och såg sedan detta sorgliga när det väl var ett faktum :-)


Jag hade kunnat vara naken och bara ha min kamera med denna rem på och jag hade kännt mig klädd, alla hade tittat på remmen och inte på min avklädda kropp, så vacker är den :-)
Hoppas ni får en fin dag!
KRAM!!3 kommentarer:

 1. Å jag dog just en smula... jag satt just och kollade detta funderar på att ta en kurs det är ju så tråkigt att läsa sig till hur man ska utnyttja kamerans funktioner! http://www.canon.se/Fotoskolan/grundkurs.aspx

  SvaraRadera
 2. Vad är det för en fin vit sak du har under den fina remmen :)
  Kram A

  SvaraRadera
 3. Hej A,
  Tack det är en fin kimono som kommer från Australien från ett märke som heter Arnhem och som du hittar HÄR: http://www.arnhem.co
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER